Contact

Contact

Smaakvolle online glossy voor bourgondische cultuurminnaars en hedonisten, nietwaar? Aicha Qandisha heeft met haar hedonistische inborst en maatschappelijke betrokkenheid een unieke positie. In Amerika hebben ze Teen Vogue waar mode, beauty en entertainment moeiteloos overvloeien in politiek ge├źngageerde stukken, wij doen dat al sinds 2015 toen we besloten de kunstmatige grens tussen inhoud en vertier af te breken.

We zijn er bovendien trots op dat we alles zelf bekostigen. We betalen alle etentjes en reizen die we hier bespreken en ook het gros van de besproken producten is zelf aangeschaft. Daar waar producten zijn opgestuurd, melden we dat expliciet. Bij hoge uitzondering wonen we persdiners bij, en ook dan vermelden we dat. Deze onafhankelijkheid geeft ons veel vrijheid en onze lezers eerlijke besprekingen.

Samenwerken doen we alleen als we achter het product of merk staan. Merken met wie we samen hebben gewerkt zijn onder andere:

Chanel
Clarins
Givenchy
Hairstory
IZIL
Jo Malone
Lanc├┤me
Origins
Valmont

Disclaimer: De copyright van de gebruikte foto’s ligt daar waar vermeld bij Aicha Qandisha. Bij foto’s en afbeeldingen van derden vermelden we waar mogelijk de rechthebbende. Mocht de vermelding ontbreken, meldt dat ons, dan corrigeren we dat meteen of verwijderen de foto.

info[at]aichaqandisha.nl

Hassnae