De mooiste cadeaus voor onder de boom

kerstcadeaus-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Nog een week tot Kerst, de drukte in de winkels neemt toe, de stress waarschijnlijk ook, dus hier vijf originele cadeausuggesties waar je je dierbaren mee kunt verrassen.

Huda Beauty
Allereerst de Contour and Lip Strobe set van Huda Beauty. We hebben de lipproducten van de Irakees-Amerikaanse blogster annex zakenvrouw annex Instagram-beroemdheid al eerder besproken. Haar imperium breidt zich uit en ze heeft onder andere deze sets voor de lippen uitgebracht met een lippotlood, matte liquid lipstick en een strobing gloss voor een glanseffect. Ik moet toegeven, ik vind de verpakking in de vorm van de lippen best lelijk en plat, maar dat wordt goed gemaakt met de kwaliteit van de producten. De kleur die je hier ziet heet muse and angelic.

kerst-huda-beauty-aq

Het Bos Slaapt
Een van de mooiste boeken van het afgelopen jaar is wat mij betreft Het Bos Slaapt van Rébecca Dautremer. Een sprookje verteld in werkelijk prachtige illustraties. Ik was meteen verliefd toen ik het boek zag en wilde het al een tijdje tippen. Zowel voor kinderen geschikt die op kunnen gaan in het beeldverhaal (met beetje tekst) als voor volwassenen die de kracht van beeldverhalen nog op waarde weten te schatten. Een pláátje dit boek, echt.

kerst-het-bos-slaapt-aq

La Prairie
Wil je indruk maken op je geliefde zonder drie ribben uit te geven? Kijk dan niet verder dan het Zwitserse luxehuis La Prairie en hun Silver Rain shimmer mist: een spray voor het lichaam, breng je aan na het douchen en omhult de huid niet alleen met een zachte, subtiele geur, maar ook met een glans. Je ziet het al op de foto. Het licht reflecteert op de fles en ziet er steeds anders uit afhankelijk van hoe je hem houdt en waar het licht valt. De geur laat zich niet een woord vangen: licht, soms zoetig dan weer kruidig, het ene moment vang je een hint van vanille op, het volgende is het weer het kruidige van de koriander. Andere noten zijn appel, bergamot en muskus.

kerst-la-prairie-aq

Maancake & Jasmijn
De dames van Rose Stories zijn terug met een nieuw kookboek
Maancake & Jasmijn, 100 geheime recepten van Chinese moeders
samengesteld door Maria Lam en Julie Ng. Het vervolg op Melk & Dadels waarin Marokkaanse moeders en hun kookkunsten werden geëerd. Mooi vind ik dat, hoe diversiteit bij de dames van Rose Stories een vanzelfsprekendheid is en ze nu zo slim zijn om de thuisrecepten van de Chinese moedes in Nederland uit te brengen.

kerst-maancake-en-jasmijn-aq

Neuhaus
Tot slot bonbons, natuurlijk, chocolade kan niet ontbreken en dit zijn mijn favoriete bonbons uit de Irrésistible collectie van Neuhaus. Dit setje is gevuld met de Caprice (mijn lievelings) en Tentation. Heerlijk krokante nougatine bonbons respectievelijk gevuld met lekkere room en koffieganache. Er is ook een grote set met vijf smaken. Verslavend lekker.

kerst-neuhaus-aq

Alles voor een lekkere, vrolijke Kerst voor jong en oud! Succes deze laatste week. Hou het hoofd koel en het hart warm!

kerstcadeaus-1-aq

De Huda Beauty Contour and Lip Strobe set bestel je hier voor 29,00. ‘Het Bos Slaapt’ bestel je hier voor 19,99. De La Prairie Silver Rain shimmer mist bestel je nu bij de Douglas tijdelijk voor 39,02. ‘Maancake & Jasmijn’ bestel je hier voor 24,95. Neuhaus chocolade koop je bij de Bijenkorf of bij Neuhaus zelf.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “De mooiste cadeaus voor onder de boom

  1. Aicha
    19 december 2017 at 18:16

    Merry Christmas AQ!!!!!