Etos: Journey of Beauty

etos-journey-of-beauty-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Wie zin heeft in een exotische wereldreis in de vertrouwdheid van de eigen badkamer, kan bij Etos zijn en haar hart ophalen. De keten heeft vier badlijnen gelanceerd geïnspireerd op zomerse locaties en op basis van ingrediënten die tot de verbeelding spreken: The Journey of Beauty.

Wij kregen de drie producten opgestuurd uit de Nieuw Zeelandse Manuca Honey & Beeswax lijn: een douchegel, bodyscrub en bodylotion voor de droge huid met bijenwas en manucahoning. Het is een rijke, boterige geur met hint van honing.

etos-journey-of-beauty-1-aq

Onze nieuwsgierigheid was meteen gewekt, dus we hebben ook de andere producten getest. De Nepalese White Tea & Rice heeft een bittertje in de geur, ideal voor wie niet van zoet houdt. Ik ben zelf wel erg van fruitige geuren en vond de Marula Oil & Baobab lekker, deze is op basis van de Afrikaanse baobab-boom. Mijn favoriet is echter de Hawaiian Guava and Pineapple, die ruikt naar een heerlijk zomerse fruitcocktail. Wie wel eens een glaasje vers guavesap heeft gedronken, moet oppassen niet een slokje te nemen.

Luxe badproducten voor zo’n zacht prijsje dat je gewoon elke dag een ander werelddeel aan kunt doen.

The Journey of Beauty producten koop je bij Etos vanaf 3,29.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl