Mango, Zara en Alexander McQueen voor het najaar

alexander-mcqueen-2017

Ze zijn al een tijdje uit, maar nu de herfst zich aan lijkt te dienen, delen we drie mooie, sfeervolle filmpjes met de najaarscollecties van Mango, Zara en Alexander McQueen. Mango en Zara behoeven uiteraard geen introductie. De twee uiterst betaalbare Spaanse modehuizen hebben stijl betaalbaar gemaakt. Van de budget-merken is Mango mijn favoriet, ik koop er veel, maar de Zara doet er niet voor onder, zeker niet als je de nieuwe collectie bekijkt.

Mango
Maar kom, we beginnen met Mango die de mooie Olivier Martinez heeft gestrikt. Het mooie aan Mango vind ik altijd de betaalbare kwaliteit. Daar waar H&M nogal eens matige stoffen gebruikt, heb ik dat met Mango nog niet meegemaakt. Ze hebben ook altijd een heel gevarieerde collectie, van stoer tot romantisch en met alle mogelijke soorten stof, van ruches tot leer. Dat zie je ook in het najaarsfilmpje: die is ontworpen voor elke smaak en voor iedere gelegenheid.

Zara
De najaarscollectie van Zara heeft iets militaristisch, is strak, streng en erg mooi. Veel zwart ook. Ik val daar altijd voor. Het is dat ik al een mooie Dolce & Gabbana jas op de kop heb getikt anders zou ik zeker een van de Zara jassen gaan passen. Hoewel, dat is nu juist het mooie aan huizen als Zara en Mango, het is allemaal zo betaalbaar dat je je de luxe van overdaad kunt permitteren.

Alexander McQueen
Ja, ik weet het, de meeste aardlingen kunnen de geweldige Alexander McQueen niet betalen, maar dromen mag en ideeën opdoen al helemaal. Als we hier exorbitant dure merken delen is dat niet alleen voor wie het kan betalen, maar voor iedereen die van schoonheid houdt en die iets mee wil krijgen. Het filmpje van McQueen is prachtig. Heel sfeervol en tegelijk een ietsje bevreemdend. De collectie heeft Victoriaanse, Middeleeuwse en Indiaanse accenten, maar is tegelijk onmiskenbaar modern en heel vrouwelijk met al die bonte kleuren en uitgesproken beeldtaal. Een fantastische collectie van Sarah Burton voor het huis McQueen.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *