Molton Brown: Muddled Plum

molton-brown-christmas-2018-aq

foto’s ┬ę Aicha Qandisha

De geur van in rum geweekte pruimen en rozijnen, van rijke specerijen en dennentakken bij het haardvuur, kerstliedjes op de achtergrond, koude dagen, behaaglijke interieurs, uitgebreide diners en drank die rijkelijk vloeit. Ja, dat vat de limited edition kerstlijn van Molton Brown dit jaar, de Muddled Plum, wel samen.

Een tijdje geleden kondigden we de collectie al aan, maar het is nu dan echt tijd om wat uitgebreider stil te staan bij de feestgeur van dit jaar. Muddled Plum is de geheel in de geest van Britse kerst. Geïnspireerd op rum, het drankje dat 2019 gaat veroveren, en de smaken van kerst, zoals sinaasappel, kaneel en saffraan. Het is een volle, warme geur die iets bedwelmends heeft, zoals een goed vat rum. De pruimen geven de geur wat diepte en dan heb je nog wat houttonen. Een heel rijke, zwoele eau de toilette ideaal voor koude dagen en voor zowel dames als heren.

molton-brown-muddled-plum-2-aq

Geparfumeerde glitter
Er is een hele lijn Muddled Plum producten, allemaal in limited edition en met diezelfde warme, rijke geur. Zoals een douchegel, zowel in groot formaat als in een kerstbal die je in de kerstboom kunt hangen of cadeau kunt doen. Niet alleen in deze geur, overigens, kijk zeker eens hier voor meer variaties.

molton-brown-shower-gel-aq

Opvallend product voor dit jaar is de geparfumeerde glitter, in een strooibus zodat je de tafel goed kunt bestrooien, de cadeaus of de kerstboom. De hele kamer is dan meteen in kerstsfeer is, zowel in uiterlijk als geur.

molton-brown-scented-glitter-aq

Alles verpakt in mooi zilver en paars. Voor de liefhebbers is er ook nog een bodylotion in dezelfde lijn en een geparfumeerde kaars. Denk je, ‘lekker, maar heb je ook wat lichters?’ Probeer dan zeker eens de heerlijke Vintage with White Elderflower en de Jasmin & Sun Rose.

molton-brown-christmas-2018-aq-1

Ik hoor de kerstklokken al in de verte -en zijn dat sneeuwvlokjes als ik uit het raam kijk?

De Muddled Plum eau de toilette kun je hier bestellen voor 49,00. De kerstbal met douchegel vind je hier voor 16,00 en de Scented glitter bestel je hier voor 36,00. Of kijk bij De Bijenkorf of Parfumerie Celeste.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl