Oogsnoepjes van Lancôme

oogmake up lancôme AQ

foto’s © Aicha Qandisha

De voorjaarsmake-up van Lancôme kent een paar fraaie nieuwe producten. Bij de presentatie van de nieuwe lijn kregen we een demonstratie en producten om zelf uit te proberen waaronder het glimmende roze doosje met de toepasselijke naam La Palette la Rose. Het klinkt wat raar voor iemand die een groot deel van het jaar in het zwart gekleed gaat, maar ik heb een enorme zwak voor zacht roze. Het heeft hetzelfde effect op me als macarons: ik word er weerloos tegen.

La Palette la Rose is een limited edition mooi roze doosje met zes kleuren oogschaduw en drie kleuren voor de lippen, een glans en twee mat, die je onder het dekseltje rechtsonder vindt. De kleuren kun je apart gebruiken of naar hartenlust combineren en mengen. Op de spiegel vind je bovendien handige tips hoe je ogen en lippen op te maken met de beschikbare kleuren.

la palette AQ

Ingetogen
Zacht roze en pastelkleuren zijn helemaal terug en dat zie je niet alleen in La Palette; de Ombre Hypnôse Stylo vind je natuurlijk in de gangbare kleuren als zwart, bruin en blauw, maar ook in Rose Pastel, Gris Urban en Or Rose. Stuk voor stuk kleuren die ik niet meteen zou hebben aangedurfd, maar die heel mooi werken. Or Rose is een warme, zachte, goudroze kleur en de Gris Urban is een mooie variatie op het veilige zwart: ingetogen en toch net een ander effect.

oogpotloden lancôme AQ

De Grandiôse Liner is de nieuwste eyeliner die je kunt buigen om nog betere lijnen rond je ogen te trekken. De Liner heeft een superdun penseeltje en is handig in het gebruik. De twee nieuwste kleuren zijn Fuchsia Mat en Bois de Rose, die laatste heb ik uitgeprobeerd.

grandiose liner open AQ

De prachtige highlighter, La Rose à Poudrer, in de vorm van een roos, dé troef van deze collectie, heb ik nog nergens kunnen vinden. Dat is een absolute collectors item, superlicht en oogstrelend mooi. Of je het nu gebruikt of niet, het is een hebbeding dat elke toilettafel siert.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl