S.O.S. voor je haar

20170819_1604001

foto’s © Aicha Qandisha

Dagen die we allemaal kennen: geen tijd, je moet op tijd naar het werk of een afspraak, maar dat háár. Het vraagt om een grondige wasbeurt, maar wat als je daar de tijd niet voor hebt. Geen nood, we hebben drie tips om de dag met stralend haar door te komen, want dat is het mooie aan de decadente beauty-industrie, ze hebben overal een oplossing voor.

Droogshampoo
Als je geen tijd hebt om je haar te wassen, maar toch met mooi haar voor de dag wil komen, is een goede droogshampoo ideaal en eigenlijk gewoon onontbeerlijk voor in je badkamer. Nu schrijf ik wel ‘onontbeerlijk’, maar bij mij duurde het ook lang voor ik er eens eentje probeerde en ik was niet meteen overtuigd. Maar nu heb ik echt een goede: de Collistar droogshampoo werkt echt! Gewoon over je haar sprayen, goed door borstelen en je haar ziet er weer mooi en schoon uit en je zingt het een dagje langer uit (daarna dus wel je haar wassen, het is geen alternatief). Eerder heb ik de Batiste getest, maar die vond ik niet zo goed; bovendien zat daar kleurstof in, dus dan ga je er als een soort Schröder uitzien. Die van Biosilk, een goed haarmerk, viel ook tegen, deze Collistar werkt echt goed.

collistar-droog-shampoo-aq

Haarolie
Voor haar dat niet meewerkt, klit of pluist is de Biosilk Silk Therapy een aanrader. Een aangename olie die je haren weer zacht maakt en glans geeft zonder ze vettig te maken. Je kunt het op zowel droog als nat haar aanbrengen, gewoon de haarpunten ermee verzorgen en je haar ademt weer.

biosilk-aq

Hair mist
Tot slot parfum voor je haar. Ik heb nu gekozen voor de hair mist van J’adore, een geur waar ik misschien nog over ga schrijven, omdat die sentimentele waarde voor me heeft. Jo Malone London had een tijdje geleden een hair mist uitgebracht, de Star Magnolia, die wilde ik graag bespreken, maar die was al snel uitverkocht en ik heb er in Parijs en Londen naar gezocht, maar tevergeefs. Een volgende keer zal ik sneller moeten zijn, want limited editions vliegen er snel uit, merk ik. Maar de J’adore is ook een fijne voor je haar, met die heerlijk elegante geur.

jadore-hair-mist-aq

Drie fijne en betrouwbare producten die een bad hair day voorkomen.

sos-voor-je-haar-aq

De Collistar droogshampoo bestel je hier voor 11,96 of hier voor 14,27. De Biosilk Silk Therapy vind je hier voor 19,07 en de hair mist van J’adore vind je bij Douglas voor 44,07 of kijk eens in de nieuwe online webshop van Dior waar je alles beauty producten vindt van het mooie huis, waaronder ook de hair mist voor 48,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl