Victoria Beckham x Estée Lauder

vb-x-estee-lauder-aq-6

foto’s © Aicha Qandisha

Als de berg niet naar Aicha Qandisha komt, dan moet Aicha Qandisha naar de berg. Als je als lieftallige site zo stiefmoederlijk bejegend wordt door de verschillende PR-bureaus, dan stippel je gewoon je eigen pad uit. Eigenzinnigheid komt met een prijs – en vrijheid.

Dus toen ik zag dat de tweede limited edition make-up lijn van Victoria Beckham in samenwerking met Estée Lauder al exclusief te koop is bij het heerlijke Selfridges, aarzelde ik geen moment en besloot een aantal producten te bestellen om ze alvast voor te bespreken. Een speciale preview voor jullie, want in Nederland is de VB x Estée Lauder lijn pas vanaf 9 oktober te krijgen.

Lipstick
Als eerste de matte lipstick die in drie kleuren uitgebracht is: Black Cassis, Victoria en Burnished Rose, die laatste zie je hieronder op de foto. Ik wilde eigenlijk de nude Victoria, maar die was steeds uitverkocht. Sinds ik de bestelling binnen heb, is die weer verkrijgbaar, zo gaat dat altijd.

Maar goed, de lipstick: die is opvallend klein van formaat, omdat die gecomprimeerd is, maar er zit net zoveel in als bijvoorbeeld de grotere Olympia Le-Tan x Lancôme lipstick die ik eerder besprak. Door het formaat past-ie in echt elk tasje, hoe klein ook. De kleur is zacht roze met iets van oud-roze op mijn lippen. Het is een mooie kleur, al moet ik eraan wennen, omdat ik de laatste jaren erg voor de bruin- en nude-tinten ben gegaan. Misschien bestel ik alsnog de Victoria en Black Cassis, want het is een stijlvol en handzaam exemplaar.

vb-x-estee-lauder-lipstick-aq

Lipgloss
In de collectie zijn ook twee kleuren lipgloss opgenomen, een transparante Fired Crystal en onderstaande Desert Heat die een mooie kleur geeft aan de lippen met een diepe glans die veel wegheeft van een wet look. De structuur is een ietsje plakkerig, maar niet storend. De lippen ogen voller (plump!) en nadrukkelijker. Heel mooi.

vb-x-estee-lauder-lip-gloss-aq

Aura gloss
De aura gloss kun je voor de lippen en de huid gebruiken voor extra glitter en glans. Zowel met de vingers aan te brengen of met een sponsje. Ik vind hem zelf mooi op de oogleden, omdat ze dan een mooie en subtiele glitterglans krijgen, zonder dat het meteen carnavalesk wordt. Op het puntje van je ooghoek zo tegen je neus werkt ook mooi.

vb-x-estee-lauder-aura-gloss-aq

Eye Ink
Als laatste koos ik voor de eye ink oogschaduw in Black Myrrh, een stijlvol juweeltje voor in je tas.

vb-x-estee-lauder-eye-ink-aq

Er zit geen penseeltje bij de oogschaduw, maar dat geeft verder niet, want deze is heel goed met de vingers op de oogleden aan te brengen, of je nu een ingetogen laagje aan wilt brengen of een mooie smokey eye. Fijne structuur, smeert goed uit.

vb-x-estee-lauder-eye-ink-1-aq

Dit is het dan, een deel van de uitgebreide productlijn van Victoria Beckham in samenwerking met Estée Lauder, kijk op de site voor nog veel meer fraais: van lippotloden tot mascara’s, van eyeliners tot blush. Het is mooi te zien hoe Victoria Beckham zich ontwikkeld heeft, van nooit lachende celebrity met eeuwige pout naar sympathieke moeder van vier, stijlicoon en succesvol ontwerpster met humor.

vb-x-estee-lauder-box-aq

De Victoria Beckham x Estée Lauder vind je online bij Selfridges en vanaf 9 oktober in Nederland.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Victoria Beckham x Estée Lauder

  1. Aicha
    21 september 2017 at 18:34

    Mooi Design !!!!!