Vijf tips voor vaderdag

vaderdag-hoofd-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Een kleine ode aan de vaders, die stille krachten, harde werkers, beschermengelen en liefdevolle bakens in de vorm van vijf cadeausuggesties voor Vaderdag, aanstaande zondag. Omdat mannen doorgaans moeilijker te verrassen zijn en sokken niet echt een leuk of creatief cadeau zijn én omdat hij toch zeker beter verdient. Komen ze!

Eau d’Orange Verte
Geuren en colognes zijn altijd goed. Wij hebben hier gekozen voor de heerlijk frisse en zomerse Eau d’Orange Verte van het Franse luxehuis Hermès. Zowel in lichte eau de cologne te krijgen als in eau de toilette. Een verkwikkende geur vol citrus: die omiskenbare geur van sinaasappel, met het bitter van de schil en het blad, citroen, mandarijn, maar ook een beetje groen door de vleug mint. Roept het gevoel op van een sinaasappelboom in bloei. Zowel voor heren als dames: stoer en mannelijk en tegelijk fris en zacht. De ideale fles voor warme dagen.

vaderdag-hermes-aq

Louis Vuitton City Guides
Voor de kosmopolitische of reislustige vaders zijn de reisboeken van Louis Vuitton een aanrader. Ze zien er prachtig uit, mooi vormgegeven, goed geschreven en er staan fraaie tips in voor de beste wereldsteden. Verkrijgbaar in het Engels en Frans en een kleurrijke sieraad voor de boekenkast.
vaderdag-louis-vuitton-aq

Limoncello
We blijven in zomerse sferen en tippen voor vaders die van een drankje houden een welkom alternatief op de fles wijn: de Limoncello van Villa Massa. De Italiaanse zon en citroenen gevat in een fles. Gemaakt volgens oud familie-recept en met citroenen uit Sorrento en Capri. Je kunt het zo drinken, maar er ook cocktails mee maken en bijzondere desserts. Op hun site vind je alle inspiratie die je maar nodig hebt.

vaderdag-villa-massa-aq

Allure douchegel
Een lekkere douchegel is nooit weg en met de warme, fris-kruidige noten van Chanels Allure heb je meteen een gedistingeerd cadeautje voor onder de douche waarmee zowel het lichaam als de haren verzorgd worden.

vaderdag-allure-aq

Australian
Mannen die van eten houden zijn het leukst. Mannen die van chocolade houden zijn nóg leuker. Het leven is gewoon fijner en lichter als je de zegeningen van chocolade waardeert. Dit keer tippen we de robuuste chocolade van Australian . Hier op de foto zie je de repen, maar ze hebben uiteraard ook de Dreamers bonbons waarmee ze bekend werden. Makkelijk online te bestellen, niet in de supermarkt te krijgen, dus je hebt iets apart dat slechts een prikkie kost en voor ieder budget geschikt is.

vaderdag-australian-aq

Eau d’Orange Verte koop je in de Hermès boutique, bestel je online bij Hermès of bij Douglas waar die nu met korting is. De Louis Vuitton reisboeken kosten 30 euro per stuk en vind je in de Louis Vuitton boetieks in Amsterdam. Villa Massa Limoncello vind je onder andere bij Gall & Gall, vanaf 12,49. De Allure Homme douchegel bestel je hier voor 31,22 en de chocolade van Australian vind je hier.

vaderdag-slot-aq

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl