Zoet suikerfeest!

suikerfeestkoekjes-fadila-2017-aq

foto © Aicha Qandisha

Sommige tradities moet je in ere houden, zoals onze verrukkelijke schaal vol zoete kunstwerkjes van Fadila waar we elk jaar het einde van de Ramadan mee inluiden.

Kijk nou toch eens, wat een onweerstaanbare schatjes. Tast toe, de maand van discipline is voorbij, we mogen ons weer overgeven aan onze hedonistische luimen. En aangezien het toch niks wordt met dat dunnere lijf, kunnen we het er net zo goed van nemen. Stiekem hopend dat we ook de rest van het jaar net zo vanzelfsprekend zelfbeheersing kunnen betrachten als de afgelopen maand, want die hebben we echt glansrijk doorstaan. Geen honger, geen hang naar zoet, verstandig en licht etend. Waarom, wáárom lukt ons dat de rest van het jaar niet?

suikerfeestkoekjes-2017-aq

Genoeg gemijmerd, die lekkertjes smeken erom verorberd te worden. Namens de hele Aicha Qandisha familie: een heel fijn suikerfeest voor de zoetekauwen, een mooie eid al fitr voor de puristen en gewoon een hele fijne dag, of je nu wel of niet gevast hebt, wel of niet gelooft, proef, smul, geniet en laat het zoet je leidraad zijn voor de rest van het jaar.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

4 Reacties op “Zoet suikerfeest!

 1. 25 juni 2017 at 12:28

  Wat een prachtige gebakjes. Ik zocht naar Fadila op Google ( wanneer ik op de link klik krijg ik je blog opnieuw) Ik dacht aan een luxe patisserie winkel. Ontdek al zoekend dat je zus deze gebakjes maakt. Wat een kunstenares.

 2. Christine Daaleman
  25 juni 2017 at 13:03

  Oh, wat jammer. Zijn dus niet te koop..
  Maar een heel fijn suikerfeest! Geniet van al het lekkers. ….
  Christine

 3. Aicha
  25 juni 2017 at 14:07

  Quelle finesse !!!!!

 4. Esther
  25 juni 2017 at 21:21

  WOW! Veel plezier en de complimenten aan je zus!