Aicha’s Twaalf: Jörgen Raymann

jorgenart

Volgens de Bijbel is twaalf het getal van de eeuwige volmaaktheid. Voor Aicha Qandisha is dat het aantal vragen waarvoor prominente Nederlanders – nééh, niet die BN-ers, de léuke, alleen de leuke!- zich openstellen. Altijd al willen weten wat hun intiemste zieleroerselen zijn? Aicha Qandisha legt ze op de grill en onderwerpt hen aan twaalf tintelende vragen. Jörgen Raymann bijt het spits af.

Jörgen -One Love!- Raymann, de opperoptimist van Zo: Raymann is één brok positiviteit en vrolijkheid. Máár! Wat gaat er schuil achter die lach, dat grote postuur, die enorm sympathieke persoonlijkheid? Met fileermesje en warmtelamp bij de hand, vroegen we het de man zelf. Alles wat je altijd al wilde weten, maar niet durfde te vragen.

Mijn favoriete filmscène is… als Nemo zijn vader weer ziet in Finding Nemo (en nog een aantal Disney momenten).

Ik wil ooit nog eens naar … walvissen in het wild gaan kijken.

Mijn toilettas is niet compleet zonder… mijn deo en tandenborstel.

Mijn ergste miskoop is … de abdominiser en alle buikspierproducten van Telsell.

Het lekkerste wat ik ooit geproefd heb is … homemade cocos-ijscream!!

Ik was het gelukkigst toen … ik vader werd! Cliché maar waar!

Ik heb het meeste spijt van … niets! Ook alle ‘foute’ beslissingen hebben mij gemaakt tot de man die ik vandaag ben!

Ik ben niet bijgelovig, maar … probeer het lot ook niet te tarten.

Mijn grootste onhebbelijkheid is … snoepen! Vooral chocola.

Ik lieg altijd over … redenen om niet te trainen. Ben vreselijk lui.

Ik kan me niet beheersen als … kinderen onrecht wordt aangedaan.

Ik zou mijn geliefde dumpen voor … NIETS EN NIEMAND.

Hassnae

hassnae[at]aichaqandisha.nl