Chanel: Camellia Water Cream

Chanel camelia water 1 AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Chanel heeft de Hydra Beauty verzorgingslijn uitgebreid met een lichte dagverzorging op basis van het bloemenwater van de witte Camelia: de Camellia Water Cream.

Chanel camelia water 3 AQ

De Camellia Water Cream is makkelijk te doseren door het pompje, subtiel geparfumeerd, heel licht van structuur en zeer verzachtend. Als je de zachte en ietwat vloeibare crème opdoet, trekt die meteen in de huid in, je huid wordt helderder en blijft de rest van de dag (en avond!) goed gehydrateerd.

Chanel camelia water AQ

Uitstekend
Om een droge huid tegen te gaan, heb ik doorgaans een rijke dagverzorging nodig; in de winter is dat geen probleem, maar bij warmere temperaturen is het niet altijd prettig. De Hydra Beauty Camellia Water Cream is wat dat betreft een uitkomst: de crème doet wat-ie belooft en is geschikt voor koude dagen en ideaal voor warmere.

Chanel camelia water 5 AQ

Een uitstekende en heerlijke verzorging en een bijzonder toegankelijke kennismaking met de uitgebreide Hydra Beauty lijn van Chanel. Het camelia-extract vind je onder andere terug in het Hydra Beauty Micro Sérum en de Hydra Beauty Micro Liquid Essence.

Dank aan Chanel voor het opsturen van het product. De Hydra Beauty Camellia Water Cream bestel je in de online shop van Chanel voor 54,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Chanel: Camellia Water Cream

  1. Aicha
    10 april 2019 at 18:58

    Très belles photos ❤❤❤