Charlotte Tilbury’s Wonderglow

wonderglow-aq

foto’s 漏 Aicha Qandisha

De stands van Charlotte Tilbury krioelen altijd van de bezoekers die ook de speciale Charlotte Tilbury behandeling willen. Let maar eens op als je in de Bijenkorf bent waar het merk exclusief te krijgen is, of bijvoorbeeld in een van de Londense warenhuizen. Het heeft iets luids, misschien zelf schreeuwerigs, hoewel er bijvoorbeeld niks schreeuwerigs is aan de mooi ingetogen kleuren die ze heeft. Het is geen Urban Decay dat een lekker ruig kantje heeft met felle kleuren. Het is meer de opwinding die om het jonge merk hangt; sinds de lancering in 2013 heeft Charlotte Tilburry met haar eigen lijn vele prijzen gewonnen en beroemde fans gestrikt. Ik was al een tijdje van plan om iets van haar voor deze lieftallige site te bespreken toen ik van een goede vriendin onverwacht de primer van het merk cadeau kreeg.

Die primer heeft de wat hyperbolische naam Wonderglow meegekregen en je gebruikt hem boven je dagverzorging en eventueel onder je foundation. Je kunt hem ook zonder foundation gebruiken, zo heb ik hem ook getest.

wonderglow-aq-2

Oppepper
De primer oogt getint, maar is dat niet, je eigen huidskleur verandert er dus niet door (als je wel een kleurtje wil, ze heeft ook primers met teint). De cr猫me heeft een zachte structuur, niet te dik, redelijk licht, niet plakkerig en als je hem opsmeert zie je aanvankelijk een soort zacht gouden gloed.

wonderglow-aq-1

Wat de Wonderglow doet is de doffe huid weer een subtiele glans geven en oneffenheden wegwerken. Mijn vriendin zei dat die ideaal is voor op reis om de vermoeide huid een oppepper te geven. Of een ieder geval de vermoeide huid te camoufleren. Op het flesje staat dat het een instant soft focus effect geeft, en het resultaat deed me inderdaad een klein beetje denken aan het soft focus effect van camera’s. De huid zie er egaler en stralender uit en voelt heel zacht en glad aan. Een zeer aangename kennismaking met Charlotte Tilbury dit.

De Wonderglow kun je hier bestellen voor 49,00 of kijk eens bij de Bijenkorf.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl