De lekkerste reiniging

reiniging-clarins-aq

foto’s © Aicha Qandisha

In de immer grillige en omvangrijke zee van schoonheidsproducten is het zoeken naar de mooiste parels. Er is zo ontzettend veel op de markt en er komen elke dag wel nieuwe producten bij, dat het bijna niet bij te houden is. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen, maar het is ook prettig om een betrouwbare basis te hebben. Voor de reiniging bijvoorbeeld. Je kunt van alles op je gezicht en lichaam smeren, maar het is wel fijn als je je huid daarna wat rust geeft. Hieronder mijn drie Clarins tips voor een aangenaam schoon gezicht en lichaam.

Démaquillant Express
De ogen zijn ontzettend belangrijk, de huid eromheen is heel gevoelig en kan snel uitdrogen. Om oogmake-up te verwijderen gebruik ik de Démaquillant Express, op basis van zowel olie als water en met kamille, korenbloem en roos. De olie zorgt ervoor dat de huid na het reinigen zacht blijft en niet uitdroogt. De lotion is heel zacht en reinigt erg goed, ook waterproof-mascara, zonder dat je druk hoeft uit te oefenen met je wattenschijfje, of nog erger, enorm aan het wrijven moet waarna je ogen op die van een verregende Goth gaan lijken.

clarins-oogreiniger-aq

Doux Nettoyant Moussant
Het gezicht was ik het liefst met water: de Doux Nettoyant Moussant is een heerlijk fluweelzacht schuim dat de huid reinigt en hydrateert. De mousse is op basis van natuurlijke plant-extracten en karité boter en maakt de gezichtshuid niet alleen fijn schoon, maar ook zacht, zonder dat je huid nadien gaat trekken.

clarins-mousse-aq

Eau Ressourçante
Tot slot de zalig zachte douche- en badcrème Eau Ressourçante. Als melk zo wit, een fijne structuur en een heerlijk subtiele geur die lekker blijft hangen en nooit verveelt.

clarins-douchegel-aq

Drie prettige producten voor gezicht en lichaam, die elkaar perfect aanvullen. Ze zijn alle drie op plantaardige basis, uiterst zacht in gebruik en zowel de mousse als de douchecrème hebben bovendien een aangename geur, vooral de douchegel, die ruikt echt heerlijk.

De Démaquillant Express kun je hier bestellen voor 24,95 , de Doux Nettoyant Moussant vind je hier voor 23,95 en de Eau Ressourçante kun je hier bestellen voor 22,95.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “De lekkerste reiniging

  1. Aicha
    19 april 2017 at 09:24

    J’aime !!!!