Givenchy Beauty

givenchy-1-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Een vloeibare foundation die net als de naam belooft fluweelzacht aanvoelt, een blush om je contouren te accentueren en een lipstick die zo stijlvol is dat je hem alleen al als accessoire in je tas wilt dragen. De najaars-make-up van het Franse Givenchy brengt de stijl in stijlvol terug en maakt die ongrijpbare je ne sais quoi-uitstraling voor iedereen toegankelijk.

We waren dan ook heel blij dat we deze drie producten uit de prachtige collectie mochten bespreken. Het is misschien afgezaagd, maar als je als huis Audrey Hepburn als muze had, dan blijft die naam voor altijd met je verbonden. En ik moest vaak aan Hepburn denken toe ik de producten uitprobeerde en een thema bedacht voor deze bespreking. Het is namelijk ingetogen -en vooral vanzelfsprekend- chique. Givenchy schreeuwt niet, het is er gewoon. Zoals Hepburn ook maar ergens hoefde te verschijnen om bewondering af te dwingen.

Matissime Velvet
Neem bijvoorbeeld de vloeibare foundation Matissime Velvet – in een strak flesje gegoten met pompje, misstaat die niet in de mooiste badkamer. De foundation met SPF 20 heeft een matterend effect, een heel zachte, inderdaad fluweelachtige structuur en is verrijkt met zwarte komijnolie, pimpernel, gember en kaneelextract. Meteen als je hem aanbrengt, zie je de huid egaler worden: poriën worden kleiner, oneffenheden verdwijnen, zonder dat je het gevoel hebt dat je je huid verstikt. Het is een zachte, aangename foundation en een prettige basis voor een ademende make-up.

givenchy-matisse-velvet-2-aq

Prisme Blush
De blush bestaat uit twee kleuren waarmee je niet alleen kleur kunt geven aan je wangen, maar ze ook kunt benadrukken of contour kunt geven. Zo kun je voor een harmonieuze look gaan door de beide kleuren te mengen, een ingetogen look kiezen met de zachte kleur of juist voor de nadrukkelijke rechterkleur te gaan. Bijgesloten vind je een mini-handleiding voor de verschillende mogelijkheden. Hieronder zie je de kleur Wild. Het poeder is zelf vederlicht en voel je haast niet als je het opbrengt.

givenchy-prisme-blush-aq

Le Rouge Sculpte
Absolute blikvanger van de collectie is wat mij betreft de lipstick. Deze rouge sculpte heeft twee kleuren: de buitenste voor de lipranden en de binnenste voor de lippen. Als je het opbrengt vermengen de kleuren zich, dus het verschil is subtiel. Het is niet zo dat je met twee totaal verschillende kleuren op je lippen rondloopt. De kleur hieronder is Fuchsia. Het eerste wat opvalt aan de lipstick is natuurlijk de prachtige vormgeving met de zilver-leren hoes.

givenchy-rouge-sculpte-aq

De andere troef aan deze lipstick is de romige, superzachte structuur die enorm goed verdeelt over de lippen, niet plakkerig is en de lippen heel aangenaam zacht houdt. Zo zacht dat ik mezelf erop betrapte steeds met mijn lippen over elkaar te gaan.

givenchy-prisme-blush-rouge-aq

Ik ben zeer aangenaam verrast door de collectie van Givenchy. Temidden van het promotionele geweld van alle andere merken, laat Givenchy zijn sporen achter met producten die niet opvallen door grote letters, maar door kwaliteit en natuurlijke presence.

De Matissime Velvet kun je hier bestellen voor 51,92, de Prisme Blush vind je hier voor 45,85 en de Rouge Sculpte bestel je hier voor 37,65.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Givenchy Beauty

  1. Aicha
    18 oktober 2017 at 18:03

    Très belles photos !!!!!!!!!!!