Haramme Rabobank reclame

rabobank

Blijkbaar zijn niet alle adverterende bedrijven bang voor de PVV-stemmer. De Rabobank heeft een reclamefilmpje met een gehoofddoekte moslima in de hoofdrol. Leuk voor de Nederlandse moslims, toch? De Rabobank zet hen in elk geval niet buitenspel.

Maar wie dacht dat er nu feest gevierd wordt in de Shariadriehoek, heeft buiten de waard gerekend. Die vrouw in dat filmpje is nog erger dan een hoer, briest een boze moslim op Facebook. De Rabobank maakt misbruik van ‘mooie mensen met een prachtig geloof voor een ernstige ziekte dat rente heet’, schuimbekt diezelfde moslim. ‘Hier zouden moslims nou echt massaal aangifte tegen moeten doen.’

Want de Rabobank doet in rente en zoals alle Koran-kennertjes weten is rente, oftewel ‘riba’, haram. Nog harammer dan ‘feestende moslims met flesjes Heineken’ of een ‘moslima achter de ramen op de Amsterdamse wallen’.

Invasion of the Body Snatchers
Kolere! Zien die islamitische farizeeërtjes dan helemaal nooit wat door de vingers? Moslims die de koran en de islamitische wet écht bestudeerd hebben, leggen uit dat het helemaal geen uitgemaakte zaak is, van die riba, maar daar willen de zelfbenoemde vertegenwoordigers van God niets van weten. ‘Riba is haram! Wat zeg je? Ik kan je niet horen! LALALALA!!”

Wat ís dit? Invasion of the Body Snatchers? Kan er dan werkelijk niemand meer normaal doen? Aan de ene kant worden we belegerd door een stelletje zombies dat zich intellectueel waant en blaat dat het al te laat is voor Europa omdat ze achter elke boom een moslim met een bomgordel zien, en aan de andere kant deze wereldvreemde snuiters die even vergeten zijn dat er echt helemaal niemand is die op hun middeleeuwse mening zit te wachten.

Help! Héélp! Hééélp!

Hassnae
info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Haramme Rabobank reclame

  1. bill Crompton
    23 juli 2016 at 06:26

    Briljant! The voice of sanity in an insane world. Bedankt