La Mer glowing body oil

la-mer-body-oil-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Voor wie net als ik gezegend is met hardnekkig witte benen of de zongebruinde teint nog beter tot zijn recht wil laten komen, is de Glowing body oil van het Zwitsere luxe huis La Mer een aanrader. Per toeval ontdekt toen ik in de Bijenkorf liep en nadat ik een druppel op mijn hand uitprobeerde was ik verkocht.

la-mer-body-oil-2-aq

Oranjebloesem
De olie hydrateert zonder dat die plakkerig is of vettig op je huid. Het is een droge olie met miniscule glitters die een zachte, lichte gloed achterlaten op je huid. Ideaal dus voor de witte huid die moeilijker bruint en gewoon lekker en mooi voor het lichaam door de verzorging die de olie geeft (er zit vitamine E in) en het glinsterende effect. Mooi ook voor een fraai décolleté, zo flanerend aan het strand of dinerend op een of ander zomers terras.

la-mer-body-oil-1-aq

De glowing body oil maakt de huid zijdezacht en ruikt bovendien naar oranjebloesem. Dus als je hem opbrengt, komt je niet alleen in zonnig-Mediterraanse sferen je ruikt ook meteen subtiel naar een pittoresk Siciliaans dorp in bloei. Je brengt de olie of zo op je huid aan of gebruikt beter nog eerst een bodylotion en daarna de olie, op die manier wordt de huid namelijk nog zachter. Perfect voor de zomer en helaas slechts beperkt verkrijgbaar, want in limited edition uitgegeven. Dat maakt hem alleen maar gewilder.

La Mer glowing body oil kun je hier of hier bestellen voor 95,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl