La Petite Robe Noire voor je lippen en nagels

guerlain-1-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Guerlains ode aan La Petite Robe Noire wordt steeds interessanter. Recent is Black Perfecto gelanceerd, een bijzondere variant op de jonge klassieker met noten van onder andere roos en amandel. En eerder al schreven we over de geparfumeerde lipstick en nagellak vernoemd naar en geïnspireerd op het verleidelijke flesje.

Le Vernis
De geparfumeerde make-up springt meteen in het oog door de speelse vormgeving en expressieve kleuren. Toen de Guerlain dame de nagellak bij me opdeed, was ik een tikje sceptisch of ik wel echt iets zou ruiken. Ik besloot voor een keer niet de prachtige Black Perfecto te nemen (die bewaar ik voor de winter), maar de voor mij a-typische zomerse en niet te missen Pink Tie te nemen.

Eenmaal thuis lakte ik er in alle rust mijn nagels mee en nadat de alcohol is vervlogen, is er inderdaad een licht fruitige vleug te ontwaren. Denk dus niet dat je je niet meer hoeft te parfumeren als je hiermee je nagels hebt gelakt. Het is een leuke gimmick die heel wat voor de toekomst belooft. En de nagellak van Guerlain is sowieso altijd van goede kwaliteit, niet geheel onbelangrijk. Droogt snel op en houdt ook goed lang.

guerlain-nail-polish-aq

Le Rouge Délicieusement Brillant
Voor de lippen is er onder andere deze fraaie lipstick Leather Blazer; geeft de lippen een mooie, diepe kleur met flink wat schittering dankzij de glitters en olieën. Is heel erg zacht voor de lippen zonder plakkerig te zijn en de belangrijkste troef is de lekkere geur van zoet rood fruit, die je lekker lang blijft ruiken en die simpelweg vrolijkmakend is.

guerlain-lipstick-aq

Twee lekkere aanvullingen die in geen badkamer of tas misstaan. En als je dan voor deze twee gaat, ruik dan meteen de nieuwe Black Perfecto, die is de moeite.

guerlain-aq

La Petite Robe Noire liptick vind je bij de Bijenkorf voor 31,50 en de nagellak is voor 24 euro.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl