Lekkers voor in de schoen

shoe1.jpg

Met nog maar een paar dagen te gaan voor Sinterklaas (ik doe nu maar even alsof het racistische plebs niet hard bezig is het feest om zeep te helpen en we er eigenlijk niks meer mee hebben) doen we je wat suggesties voor leuke cadeaus in de schoen of de zak.

Parfumerie Douglas heeft voor de heren een leuke set met de heerlijke geur Aqua di Gio. Is eigenlijk een lichte zomergeur, maar wat mij betreft kun je niet vroeg genoeg naar de zomer beginnen uit te kijken.

aqua di gio

Voor de dames is er onder andere dit leuke setje van Marc Jacobs Daisy Dream.

daisy dream

Favoriete bonbonmerk
Theeliefhebbers met een zwak voor Aziatisch design kunnen hun hart ophalen bij de Bijenkorf met deze fraaie theepot.

theepot bijenkorf

Bij thee hoort natuurlijk wat lekkers, zoals deze aanlokkelijke set van East India Company met zowel zoete als hartige inhoud.

east india company set

Voor chocoladeliefhebbers is Neuhaus een aanrader, mijn favoriete bonbonmerk. Neuhaus is tegenwoordig bij De Bijenkorf te koop. Ze hebben helaas niet alles, mijn favoriet de caprice ontbreekt net als de manon sucré, maar ze hebben wel deze heerlijke doos met Haute Patisserie, bonbons gemaakt door de beste patissiers uit de hele wereld. Een aanrader.

neuhaus haute patisserie

Inpakplezier
Uiteraard mag er geen kookboek ontbreken in dit lijstje. De keus is gevallen op Proef de Wereld van Valli Little uit de Delicious-reeks. Vaste lezers weten dat de Delicious kookboeken favoriet zijn: lekkere recepten toegankelijk voor iedereen. In dit boek vind je recepten, zoals de titel al verraadt, uit de hele wereld: van Amerika tot Japan, van Marokko tot Frankrijk. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon lekker eten om jezelf en je dierbaren eens mee te verwennen.

Cover DEL kookboek DEF.indd

Veel dicht- en inpakplezier!

hassnaesignature

hassnae[at]aichaqandisha.nl