Les Délices

les-delices-douglas-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Toen we laatst een nieuwe fles Raspberry and Blackberry douchegel van I Love… zochten, werden we teleurgesteld. Het Britse merk dat alleen bij parfumerie Douglas te vinden was, gaat eruit. En dat is jammer.

Maar er is een alternatief: de nieuwe Douglas-lijn Les Délices. De naam smaakt naar meer en de badproducten ruiken naar meer. Vooral als je van zoet, fruitig, lekker zacht badschuim houdt.

les-delices-raspberry-macaroon-aq

De lijn bestaat uit verschillende producten in verschillende geuren en is verpakt in zachte kleuren. Wij hebben de Cotton Candy geprobeerd, de Toffee Apple en de Raspberry Macaroon.

Gecarameliseerde appel
De Cotton Candy is het minst. Ik had gehoopt op de geur van suikerspin, of op zijn minst de geur van gecarameliseerde suiker, maar helaas. De Raspberry Macaroon ruikt wel zoals de naam belooft: naar rijpe frambozen.

les-delices-toffe-apple-aq

De Toffee Apple is een voltreffer met de geur van rode appels. De toffee haal ik er niet uit, maar de ronde geur van dieprode appels doet wel meteen denken aan de gecarameliseerde appels die je ’s winters in Londen en Parijs tegenkomt bij kraampjes.

Lekkere badproducten voor een zacht prijsje die heel leuk staan in de badkamer.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

2 Reacties op “Les Délices

  1. Deb
    4 april 2017 at 16:19

    Dit is een heerlijke collectie! Zelf heb ik de douchegel en handcrème uit de Toffee Apple lijn gehad. Ben nu ook erg benieuwd geworden naar de andere geurlijnen!

  2. hassnae
    4 april 2017 at 17:20

    Ha, leuk! De Toffee Apple is misschien wel de lekkerste.