Lindt paradijs bij Chocolade Kado

Lindt chocoladekado AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Het overkomt me zelden dat er op een vrijdagavond aangebeld wordt, ik de deur open en daar een grote Lindt tas aantref. De bezorgster moet de verbazing van mijn gezicht hebben afgelezen. ‘Ben jij Hassnae?’ Dat voelde heel even als een strikvraag, maar ze zag er vriendelijk uit, dus ik gaf het maar eerlijk toe. Maar van wie, en waarom? Van een dierbare vriendin bleek.

Lindt chocoladekado AQ 2

Dat klinkt als een pleonasme. Vrienden die je chocolade sturen, kunnen niet anders dan dierbaar zijn. Als ze Lindt sturen, één van mijn lievelingsmerken, helemaal. Dat is liefde, nietwaar. Het pakket was samengesteld door Chocolade Kado, een nieuwe webshop met, zo ontdekte ik al snel toen ik de mand met lekkers uitpakte, een uitgebreid assortiment aan Lindt producten, maar, zo zag ik op de site, ook thee, bloemen en kadopakketten.

Lindt chocoladekado premium AQ

Nu kan ik natuurlijk uitgebreid elk product bespreken, maar de foto’s spreken voor zich. Dit is een groot, overdadig, verslavend lekker feest. Voor wie Lindt niet zo goed kent. Het grote tablet Swiss Premium Chocolate is wat mij betreft de lekkerste chocoladereep: met die volle smaak van melkchocolade en een heerlijk romige structuur.

De Lindor chocolaatjes zijn stevig met een smelt-in-de-mond-vulling.

Lindt chocoladekado lindor AQ

Ze komen in verschillende soorten, dus als je een mix neemt, krijg je een vrolijke uitbarsting van kleur. Er zat in het mandje een doosje bij om ze in te bewaren of cadeau te geven.

Lindt chocoladekado doosje AQ.

Maar er waren veel meer chocolaatjes dan het kleine blikje aankon. Kijk nou, wat een vreugde.

Lindt chocoladekado mix AQ

Ook in het mandje een Creation reep met crème brulée vulling, die is heel lekker.

Lindt chocoladekado creation AQ

Een reep marsepein omhuld met Lindt chocolade.

Lindt chocoladekado marsepein AQ

En nu komen we aan bij producten die ik nog niet kende en waar ik heel erg vrolijk van werd, en ik was al zo opgetogen: chocoladepasta van Lindt!

Lindt chocoladekado pasta AQ

Chocolademelk!

Lindt chocoladekado chocomelk AQ

En een mix om muffins te maken!

Lindt chocoladekado muffins AQ

‘Geniet ervan’ appte mijn vriendin me, ‘deel het of hou het lekker voor jezelf’. Als ik dat laatste doe, raak ik in een chocolade-coma of moet ik binnen de kortste keren uit huis getakeld worden. Maar wat een heerlijkheid dit alles, wat lief en attent. En wat een leuke webshop om vrienden, kennissen, familie en zakenrelaties mee te verrassen. Of je vijanden als je een wapenstilstand of vrede wilt sluiten.

Lindt chocoladekado AQ 1

Voor iedereen kortom. Het zijn nog altijd uitzonderlijke tijden en het zijn de kleine ondernemers die het verschil maken. Dus naar Chocolade Kado voor al je Lindt extravaganza en andere attente cadeaus.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl