Met Chanel het najaar in

chanel-creme-main-hydra-beauty-aq

foto’s © Aicha Qandisha

De blaadjes vallen van de bomen, de temperaturen dalen nu in rap tempo, gure winden steken op, dus het is tijd voor wat extra verzorging om je huid zacht en gezond te houden. De lippen en handen zijn het meest kwetsbaar voor kou, als je ze verwaarloost, worden ze droog en de lippen zelfs pijnlijk. Extra aandacht is belangrijk, maar als die verzorging dan ook in de meest stijlvolle verpakking komt, wordt het een weldadige luxe.

Voor dit najaar biedt Chanel uitkomst met hun nieuwe, opvallende la crème main en de verzorgende lippenbalsem uit de Hydra Beauty lijn.

La crème main
De handcrème van Chanel heeft een volledige restyling gehad: het is ontworpen als accessoire voor in je tas, past perfect in je handpalm en ziet er gewoon mooi uit. De crème is op basis van meiroos en iris pallida ofwel de zwaardlelie, ook wel bekend als gladiool. De structuur is heel licht en het verzacht en verheldert de huid meteen. De crème trekt snel in, wat erg prettig is en plakt niet, wat nóg prettiger is. De handen zijn meteen na gebruik zichtbaar zacht en de huid lekker soepel. Precies wat je hoopt van een handcrème.

chanel-creme-main-aq

Lippenbalsem
Naast de eerder besproken en fijne Rouge Coco Baume ontdekte ik de lippenbalsem van Chanel. Ik heb doorgaans liever lipverzorging die je direct opbrengt, zonder gebruik van de vingers, maar de Hydra Beauty producten zijn zo goed (binnenkort zal ik een van de gezichtscrèmes bespreken) dat ik deze lippenbalsem toch wilde proberen. Net als de overige producten uit de Hydra Beauty lijn, bevat ook de lippenbalsem de werkzame stoffen van de Camelia-bloem. Als je het mooie, strakke, doosje in typische Chanel stijl opendoet en de balsem ziet, lijkt-ie een beetje een vaseline-structuur te hebben, maar daar kom je al snel op terug als je hem opdoet: het is een heel zachte, rijke en aangename balsem die niet vet is, de lippen meteen verzacht en een mooie glans meegeeft. Ze ogen zelfs voller.

chanel-lipbalsem-aq

Twee fraaie producten die niet alleen mooi staan in je badkamer, maar perfect zijn voor in je tas. De ideale maatjes voor een zachte huid en verzorgde lippen. Ze zeggen wel eens dat stijl niet te koop is, dat moet je hebben. Daar ben ik het mee eens, maar als ik dan deze producten van Chanel zie, wordt die bewering toch een beetje gelogenstraft.

chanel-creme-main-hydra-beauty-aq-1

La crème main kun je hier bestellen voor 49,00 en de lippenbalsem vind je hier voor 36,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Met Chanel het najaar in

  1. Aicha
    30 oktober 2017 at 14:03

    Très bonne qualité !!!