New Wash

new-wash-1-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Eigenlijk stond dit stuk pas voor over twee weken gepland, maar vanochtend trof ik een mail aan in AQ’s box en besloot snel aan de slag te gaan met deze primeur over wat wel ‘de nieuwe haarrevolutie’ genoemd wordt.

Mag ik jullie voorstellen aan Hair Story ? Het nieuwe project van Bumble and Bumble oprichter Michael Gordon. Toen ik laatst het haarmasker van Bumble and Bumble besprak en daarvoor achtergrondinformatie zocht, stuitte ik op een artikel in Forbes over een nieuw haarproduct dat shampoos, conditioners en maskers overbodig maakt. Ik was uiteraard meteen gefascineerd en ging op onderzoek uit, benaderde Hair Story en we mochten hun nieuwe alles-in-een-haarwonder, New Wash, proberen voor jullie!

Nieuwe manier van wassen
Het idee achter New Wash is dat shampoos zeep bevatten, daardoor je haar uitdrogen waarna je conditioner nodig hebt en allerlei andere verzorging zoals maskers en olie om je haar weer zacht en soepel doorkambaar te maken. Hair Story beweert dat dit allemaal overbodig is en gericht op zoveel mogelijk producten verkopen. Enter New Wash, een lotion waarmee je je haar wast en verzorgt in één keer. Hair Story vraagt nieuwe klanten het product 30 dagen te gebruiken volgens de aanwijzingen en belooft je dan dat je overstag zullen gaan. Wat je haartype ook is.

new-wash-2-aq

Je haar met lotion wassen betekent allereerst geen schuim, wat ik op zich jammer vind, want ik hou van lekker veel schuim als ik mijn haar was. Maar als je je daar overheen zet en je haar grondig wast met een flinke dot New Wash en je hoofdhuid goed masseert met je vingertoppen, is het resultaat er echt. Ik was skeptisch, zelfs tijdens de eerste keer wassen en zat al te bedenken hoe ik mijn bezwaren zou verwoorden, maar ik had het helemaal mis. New Wash werkt echt. Ik had niks nodig. Geen extra conditioner, geen haarolie en mijn haar bleef zacht en soepel zelfs na het föhnen. O, en mijn haar was dus heel schoon, de conditioner reinigt ook echt. Gewoon met één product klaar zijn, het scheelt een boel gedoe.

new-wash-aq

Nu was het idee dat ik na dertig dagen mijn bevindingen zou delen, maar na de eerste keer merk je al een groot verschil en na twee weken helemaal: het haar blijft zacht, geen klitten of moeilijk doorkambaar haar en minder pluis. En omdat ik vanochtend dus het bericht ontving dat Hair Story vanaf nu ook naar Europa bezorgt, was dit het beste moment om erover te schrijven. Tot nu was het beperkt tot de VS, Canada en Engeland, maar we horen er nu ook bij. Daarmee is het enige nadeel van dit haarwonder verdwenen: het is niet langer onbereikbaar. Bekijk dit vrolijke filmpje en waag de stap, het werkt echt.

New Wash kun je hier bestellen voor 41,67. De eerste keer zijn de verzendkosten gratis.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

4 Reacties op “New Wash

 1. Monique
  9 augustus 2017 at 11:34

  Klinkt veelbelovend. Ik ben al een poos op zoek naar iets wat werkt en weinig tijd kost. Maar: Veel geld voor een flesje. Hoelang doe je daar mee denk je?

  1. Hassnae
   9 augustus 2017 at 12:03

   Ik weet niet zeker hoe lang, maar minstens een maand, denk ik. Ligt er ook aan hoeveel en hoe vaak je het per week gebruikt. Ik gebruik het nu twee weken, twee keer per week.

 2. Hanna
  18 augustus 2017 at 22:11

  Hi!
  Klinkt geweldig, maar bij bestellen kan ik niet Nederland kiezen. Wat doe ik fout?

  1. 19 augustus 2017 at 08:42

   Dag Hanna, als je naar de link onderaan het stuk gaat (https://www.shophairstory.com/www/product/869693000106), zie je rechtsboven vier vlaggen, kies die van de EU en dan kun je daarna je adres invullen.