Pretty in pink

collage-pretty-in-pink-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Omdat roze een bijna kinderlijke aantrekkingskracht op me heeft en wat variatie op mijn eeuwige zwart altijd welkom is, hier vier fijne producten die niet alleen wat zachte kleur aan je badkamer toevoegen, maar ook nog eens lekker in het gebruik zijn.

Als eerste de vloeibare zeep van het Britse Molton Brown. Ik denk dat ik binnenkort wat uitgebreider stil zal staan bij de producten van dit mooie huis, maar voor nu tip ik de heerlijke Delicious Rhubarb & Rose zeep. Zacht voor de handen en met de mooie geur van rabarber en roos.

rhubarb-rose-aq

Japanse notenboom
Even zo zacht is de bodycrème Fleur de Cotton van Sephora. Aangename volle structuur zonder dat die plakkerig of vettig is, trekt snel in, heel prettig in het gebruik en licht geparfumeerd zodat je hem kunt combineren met iedere geur die je maar wilt. Toen ik laatst in Parijs was, lag er een speciaal setje van Sephora voor me klaar op mijn hotelbed, waaronder deze bodycrème. Ik ben dol op dat soort kleine attenties.

fleur-de-cotton-tasje-aq

Clarins heb ik al vaker besproken en die kan, zeker in dit roze rijtje, niet ontbreken. Allereerst het Mission Perfection Serum voor een egale huid zonder rode of donkere plekken en pigmentverschillen. Het serum bevat onder andere ingrediënten van Japanse notenboom en de shimaruku boom en heeft de structuur van een lotion. Licht en luchtig. Je gebruikt het als aanvulling onder je dag- en nachtcrème.

mission-perfection-serum-aq

Blijvertjes
Voor de ogen blijven we bij Clarins met Mission Perfection Yeux een zeer zachte crème speciaal tegen donkere kringen onder de ogen. De tube heeft een handige witte kwast aan het uiteinde waarmee je de crème verdeelt op je huid en daarna met je vingers in dept. De crème is op basis van paardenkastanje extract en acerola, ook wel bekend als Barbadoskers, een tropische rode vrucht. De eerste keer dat ik het testte, was ik bang dat ik te veel had gebruikt, maar de crème trekt heel snel in en is niet plakkerig.

mission-perfection-yeux-1-aq

Vier fijne producten die de moeite van het uitproberen waard zijn. Al zal het, als je ze eenmaal gebruikt het, niet bij proberen blijven, vermoed ik zo. Dit zijn blijvertjes.

collage-pretty-in-pink-1-aq

Mission Perfection Serum vind je hier voor 65,90; Mission Perfection Yeux vind je hier voor 40,95; Molton Brown handwash Delicious Rhubarb & Rose kun je hier bestellen voor 19 euro; de Fleur de Cotton bodycrème van Sephora vind je hier voor 9,95, maar let er wel op dat Sephora verzendkosten rekent.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl