Solo-expositie Conquest

comp-twee-doeken-beryl-aq

Afbeeldingen © Emerald Beryl H. Bouazza

Het jaar begint goed met een solo-expositie van mijn broer in Art Gallery Out in the Field. Van 7 januari tot en met 22 februari is een deel van zijn werk te bewonderen.

doek-beryl-aq
The apparition. Conjuction of circumstances. Static and transient. Materilization. Accumulation of sacred graphic gestures and sings. Appearance. Palimpsestic readings. Translucent shades. llluminations. Fusion of geometrics and expressieve elements. Time. Space. Consciousness. Fecundity. Romantic agony.
Marks of Identities.
Faith. Mysticism.
Fate.
A metaphor amid the algebraic alphabet of an equation.

vier-doeken-beryl-aq

Kunst moet je niet uitleggen, maar ondergaan. En als je dan kijkt, ontwaar je de geografische vormen vervlochten met kleuren uit de geestelijke wereld. Stilstand en beweging in evenwicht, het samenkomen van het onbewuste en bewuste. Zielspijn, verlies, leegte, terugtrekking, de rol van het lot. ‘Je hebt de strijd die je levert en het landschap na de strijd, dat is het resultaat van het werk. Kunst is een manier om dat in balans te brengen’, aldus Bouazza.

Zondag 7 januari is de vernissage in Art Gallery Out in the Field om 14:00, daarna kun je de doeken tot en met 22 februari bekijken. Gáán.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Solo-expositie Conquest

  1. Aicha
    2 januari 2018 at 18:42

    Des toiles profondément expressives !!!!!
    Good Luck !!!!