The Cartier Diamond

cartier

If you want to party, go straight to Cartier, dat is de boodschap van dit kerstfilmpje van het luxe juweliershuis. Geïnspireerd, uiteraard, op Marilyn Monroe’s Diamonds are a Girl’s Best Friend.

Cartier is pure klasse. Er zitten veel protserige ontwerpen in hun collectie waar je een heel Bruto Nationaal Product voor neer moet tellen, maar ze hebben ook prachtige verfijnde sieraden voor haalbaarder prijzen.

Dromerig mooi
Anders dan Tiffany is Cartier niet voor de minder daadkrachtige. Je zult moeten sparen of een keer geluk moeten hebben. In betere tijden kon ik eens een tijdloos tasje kopen dat nog steeds zo mooi als ik het destijds kocht en een verrassend betaalbare ring. Zonder diamant natuurlijk. Maar niet minder dierbaar.

Wat overblijft, is dromen van dit sprookjesachtige Parijs in opgewekte sferen. Meer dan welke andere stad heeft Parijs iets magisch foto-genieks. Let maar eens op in films; geen stad kan er zo onschuldig, statig-historisch en tegelijk dromerig mooi uitzien als de Franse hoofdstad.

Oef, ik mis het.

hassnaesignature

hassnae[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “The Cartier Diamond

  1. Aicha
    27 november 2015 at 09:58

    Très belle pub !!!!