Tony Moly: bananen voor je handen

banana hand milk 1

In het pittoreske Italiaanse Modena vond ik in de Franse parfumerieketen Sephora, deze intrigerende handcrème van het Zuid-Koreaanse Tony Moly.

Wie nu nog hardnekkig in dichte grenzen gelooft, loopt hopeloos achter of houdt zichzelf voor de gek. Of allebei.

banana hand milk

Schuimpjes
De handcrème ruikt precies zoals de naam en verpakking belooft naar bananen. Meestal valt dit soort producten tegen, dan is de crème te waterig of te vettig of je handen worden er niet zachter van, maar zo niet bij deze heerlijk ruikende, zachte bananenmelk. Maakt je handen echt zacht, heeft een fijne, volle structuur en het enige nadeel -voor zover je het een nadeel kunt noemen- is dat je tijdens het opsmeren meteen zin krijgt in bananenschuimpjes. Daar ruikt-ie namelijk precies naar: die heerlijke zoete, fout chemische, maar toch lekkere bananensnoepjes die je achter elkaar naar binnen werkt.

Ik kende het merk niet, maar bij Sephora hebben ze een uitgebreid assortiment met allemaal leuke, vrolijke artikelen zoals een peeling in appelvorm, een Latte Art Cappuccino scrub en een nachtmasker in pandaverpakking, om er maar een paar van te noemen. Allemaal voor kleine prijsjes en als ze net zo goed zijn als deze handcrème, wordt dat een plezier ze uit te proberen.

Gooi die grenzen nog maar verder open!

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl