Verzorging voor mooie lippen

lipverzorging-aq

foto’s © Aicha Qandisha

De temperaturen koelen af en als eerste voel je -ik althans wel- dat aan de lippen. Ze worden droger en droge lippen leiden tot velletjes en pijnlijke lippen. We hebben al eens geschreven over fijne lipverzorging, maar er is natuurlijk meer, véél meer. Daarom bespreken we vandaag weer drie producten voor mooie lippen.

Scrubtious
MAC heeft een lekkere scrub, Lip Scrubtious, in een klein potje op basis van suiker en olie. Je brengt een klein beetje met je vinger aan op de lippen, scrubt ze en ze worden zacht en krijgen een glinsterend laagje door de olie die vrijkomt. De eerste keer haalde ik de scrub weg nadat ik het getest had, maar je kunt het ook prima op je lippen laten. De suikerkorrels smelten namelijk weg, dus je hebt er verder geen last van. Het werkt dus eigenlijk zoals een lichaamsscrub. Zie dit als extra verzorging, niet als vervanging van je lippenbalsem.

Deze Lip Scrubtious is nog in drie smaken verkrijgbaar bij de Douglas, ik heb de sweet brown sugar en die ruikt en smaakt ook echt naar bruine basterdsuiker. Eerst dacht ik verbrande suiker, maar het is de onmiskenbare geur van bruine basterdsuiker.

lipverzorging-mac-aq

Sugar scrub
Nog een scrub, ook weer op basis van suiker. De Lip Sugar Scrub van Dior die ik in Londen kocht. Je ziet het al aan de foto, ook deze heeft een korrelige structuur door de suikers die erin zitten. Ook hier weer smelten de suikerkorrels. Je scrubt de lippen terwijl je hem opdoet waarna je lippen zachter zijn en blijven. Dit is namelijk een scrub en lippenbalsem in één. Anders dan bij de MAC Lip Scrubtious hoef je nadien niet nog een balsem te gebruiken. Heeft een heel subtiel zoete smaak.

lipverzorging-dior-aq

Shimmer Sheer Pink
Tot slot de lippenbalsem van EOS. We hebben de kleine balletjes die je lippen verrassend lang zacht houden dankzij de sheaboter en jojoba-olie al eens eerder besproken, maar nu is er een gloss-versie uitgebracht. We kregen deze Shimmer Sheer Pink opgestuurd en het is weer een mooie: maakt de lippen zacht en geeft ze nu ook een glanzend laagje mee. Lippenbalsem en gloss in één fraai ontwerp. Het zwart met roze maakt van deze EOS echt een hebbeding en door de vriendelijke prijs is het een ideaal cadeautje.

lipverzorging-eos-aq

De Mac Lip Scrubtious vind je hier voor 16,00, de Dior Sugar Scrub bestel je hier voor 37,00 en de EOS Shimmer Sheer Pink koop je hier voor 7,13.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl