Zachte lippen met eos

eos-coll-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Zachte pastelkleuren, lekkere smaken en een vrolijke verpakking: de eos lipverzachters zijn bijna letterlijk om van te snoepen. EOS staat voor Evolution of Smooth en het bedrijf is gespecialiseerd in producten die de huid hydrateren en zacht maken: lippenbalsems, handcrème, bodylotion en scheerschuim. En daarvoor duiken ze in de fruitmand met wat frisse accenten zoals munt of zoete tonen van vanille. We mochten de nieuwe serie lippenbalsems proberen, de Visibly Soft Lip Balms, en die zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog lekker ook.

eos-coconut-milk-aq

Om te zoenen
Vrolijke mini-balletjes vol plezier en zachte verwennerij: hierboven zie je de Coconut Milk balsem en hieronder die met Vanilla Mint. De balsem is verrijkt met karité boter, is zacht op de lippen, zonder plakkerig te zijn, en gaat goed lang mee.

eos-vanilla-mint-aq

De derde variant zie je hieronder, Blackberry Nectar. De geuren zijn duidelijk zonder overheersend te zijn. Als je eraan ruikt, krijg je een zachte vleug mee. De vormgeving is niet alleen ideaal voor in (kleine) zomerse tassen, maar ook om te zoenen, letterlijk: je kunt met het bolletje gewoon beide lippen tegelijk insmeren.

eos-blackberry-nectar

Zacht geprijsd
Ik moet eerlijk zeggen dat ik eos niet kende en dit mijn eerste kennismaking was, maar ik ben wel enthousiast. Het zijn super zacht geprijsde producten en als de lotions en handcrème net zo goed zijn, hebben we een nieuwe favoriet erbij.

eos-hoofd-aq

Je vindt de lippenbalsem, en andere producten van eos, bij Douglas. De lippenbalsem kost 6,11 per stuk.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl