Contact

Contact

Smaakvolle online glossy voor bourgondische cultuurminnaars en hedonisten, nietwaar? Aicha Qandisha heeft met haar hedonistische inborst en maatschappelijke betrokkenheid een unieke positie. In Amerika hebben ze Teen Vogue waar mode, beauty en entertainment moeiteloos overvloeien in politiek ge├źngageerde stukken, wij doen dat al sinds 2015 toen we besloten de kunstmatige grens tussen inhoud en vertier af te breken, omdat liefde voor schoonheid en een maatschappelijk hart elkaar niet uitsluiten, maar juist versterken.

Aicha Qandisha is uitgesproken feministisch, voor diversiteit en inclusiviteit. We ageren tegen ongelijkheid en onrecht en zijn altijd op zoek naar onvertelde verhalen en het beste op het gebied van beauty, food, film, literatuur en reizen.

Disclaimer: De copyright van de gebruikte foto’s ligt daar waar vermeld bij Aicha Qandisha. Bij foto’s en afbeeldingen van derden vermelden we waar mogelijk de rechthebbende. Mocht de vermelding ontbreken, meldt dat ons, dan corrigeren we dat meteen of verwijderen de foto.

info[at]aichaqandisha.nl

Hassnae