Lekkers voor je lippen

lipverzorging-kom-aq-2

foto’s © Aicha Qandisha

Omdat je je lippen nooit teveel kunt verzorgen, hebben we vandaag vier heerlijke lipverzorgers voor het hele jaar door. Of het nu winter of zomer is, lippen zijn heel gevoelig. Ik heb dan ook altijd iets bij me om de lippen te verzachten. Dit zijn mijn favorieten. Ik weet, je betaalt er meer voor dan voor een Labello, maar als je ze uitprobeert, voel je meteen het enorme verschil.

lipverzorging-bord-aq

Elizabeth Arden
Allereerst natuurlijk de klassieker Eight hour lip protectant van Elizabeth Arden. Verzacht en hydrateert de lippen zonder ze vet of plakkerig te maken. Ik gebruik deze neutrale, maar hij is ook als lipstick verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als aanvulling voor de extra droge lippen is de vettere Eight Hour Cream een aanrader.

elizabeth-arden-bord-aq

Chanel
Dan de lipverzorging van Chanel, de Rouge Coco Baume. Deze had ik een aantal jaar niet gebruikt, omdat ik de Elizabeth Arden beter vond, maar een tijdje geleden besloot ik hem toch weer eens te proberen en niet alleen de styling, maar ook de samenstelling is duidelijk verbeterd. Een heel fijne lipverzachter die ook niet te vet is en niet plakkerig aanvoelt. Verzacht de lippen voor langere tijd en misstaat in geen enkele tas. Prachtig zwart met goud, met uiteraard het symbool van tijdloze elegantie in wit.

chanel-lipverzorging-kom-aq

Lancôme
Onlangs ontdekte ik de Juicy Shaker van Lancôme en daar was ik meteen na de eerste aanraking verliefd op. De Juicy Shaker is een gloss op basis van olie. Je lippen gaan er niet alleen mooi van glanzen, maar worden door de olie ook aangenaam zacht. De kleur die je hier ziet is de Vanilla Pop, maar er zijn veel andere combinaties. Ik zocht de witte kleurloze gloss, die ik eerder had geprobeerd, maar die is niet te krijgen online, dus bestelde ik de Vanilla Pop, en die geeft de lippen een subtiel roze glans. Toen ik gisteren in de Bijenkorf was, zag ik dat ze bij de Lancôme stand wel de kleurloze hebben, dus je weet waar je moet zijn, mocht je die willen.

juicy-shaker-bord-aq

Je schudt het flesje en brengt het op met het superzachte sponsje. Mocht je niet van gloss houden, er is ook een hele serie aan Matte Shakers, maar die bewaar ik voor een volgende keer, want die horen bij de lipsticks.

juicy-shaker-open-aq

Clarins
Tot slot het heerlijke Clarins met de al even zo heerlijke Joli Baume . Een vrolijk verpakte lipverzorger die ook weer heel zacht is, de lippen goed hydrateert en voor langere tijd verzacht door de cacao boter en karité olie die erin zitten. Deze lipverzorger is ook weer kleurloos, maar versterkt wel de kleur van je eigen lippen met een subtiele, zachtroze gloed. En het allerbeste aan de Joli Baume is dat wanneer je hem gebruikt, er een heerlijke geur vrijkomt dankzij het extract van rood fruit dat erin zit. Briljant! De eerste keer dat ik hem opdeed, werd ik er vrolijk van. Zo worden je lippen letterlijk om te zoenen.

clarins-kiss-kom-aq

Vier verschillende merken, vier verschillende producten, maar alle vier een lekkere weldaad voor je lippen.

collage-lipverzorging

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl