Maison Lancôme

absolutely rose

foto’s © Aicha Qandisha

Workshops zijn veelal saai ténzij die van Lancôme zijn, zonder twijfel een van de mooiste cosmeticahuizen, dan wordt het iets om naar uit te kijken, zo ontdekte ik afgelopen week.

In het chique Amsterdamse Pulitzer hotel werd de nieuwe voorjaars make-up gepresenteerd: Absolutely Rose een lijn die de naam eer aan doet met als troef een prachtige highlighter gegoten in een perfecte roos.

highlighter 1 Lancôme AQ

Muze
De workshop werd gegeven door Juliette Westenbroek, visagist en trainster bij Lancôme die demonstreerde hoe je de nieuwe producten aanbrengt en wat de nieuwste trends zijn.

select Lancôme AQ

Juliette vertelde dat de jaren tachtig terugkomen met veel blauw en rose en dat deed mij meteen denken aan de campagnes met de beeldschone Isabella Rossellini die jarenlang muze was van het huis.

Lancôme selectie AQ

Grandiôse
Verder om naar uit te kijken zijn de nieuw vormgegeven Grandiôse mascara met gebogen borsteltje, Grandiôse eyeliner en de juicy shaker lipgloss die je lippen niet alleen een mooie glans geeft, maar ze ook zacht maakt zonder plakkerig te worden. Die shaker heeft een handig sponsje, maar daarover later meer, want we gaan de producten nog apart bespreken.

diner Lancôme AQ

Het was een feest, met aansluitend een tiptop verzorgde receptie en diner. Ik ben doorgaans terughoudend, maar kroop uit mijn schulp en werd steeds enthousiaster. Ik heb de mascara en de juicy shaker lipgloss uitgeprobeerd en was meteen verkocht. Het hoeft allemaal ook niet zo ingewikkeld. Een paar kleine accenten maken al een verschil. En daarom bij hóge uitzondering een selfie gemaakt.

selfie Lancôme AQ

De nieuwe Absolutely Rose voorjaarslijn zal vanaf februari verkrijgbaar zijn.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl