Touche pas à mes potes

chi-raq

Was de discussie rondom de boerkini eerst wat ongemakkelijk, nu is die ronduit misselijk- en ziedendmakend.

Ik kan hier genuanceerd zitten doen, denkbeeldig pijpje opsteken, dwangmatig beide kanten belichten, zogenaamd begrip tonen voor de Fransen en alle andere aspirant haia die de laatste weken hun monsterlijke kop op hebben gestoken, ISIS er met de haren bijslepen, maar nee. Genoeg is genoeg.

Als het in het zogenaamd vrije Europa zo ver komt dat onschuldige vrouwen die niemand iets aan hebben gedaan lastig gevallen worden door gewapende agenten en gedwongen worden hun hoofddoek af te doen aan het strand, dan zijn we het punt van de ‘dialoog aangaan’ ver, ver voorbij.

Maagdelijkheidstest
Dan is het eigenlijk alleen nog maar tijd voor een massaal en eensgezind touche pas à mes potes, voor een luidkeels ‘blijf godverdomme met je poten van onze vrouwen af’. Onze vrouwen, ja. Vrouwen die het recht hebben het strand te bezoeken zoals het hen belieft.

Wat komt hierna? Maagdelijkheidstesten voor vrouwen om zeker te weten dat ze zich wel aan de vrije westerse seksuele moraal houden en zich niet voor het huwelijk bewaren? O, nee, dat is waar ook, als het aankomt op de vrouwelijke seksualiteit is het vrije Westen nog net zo hypocriet en bekrompen.

Vergeet de seksualiteit, als een vrouw het waagt een andere mening erop na te houden, loopt het leeg bij die liberale geesten die zo’n hekel aan ‘islam’ zeggen te hebben, omdat die zo vrouwonvriendelijk zou zijn.

Varkensvlees verplicht
Ik weet niet, hoor, na zeventig jaar ‘dit nooit weer’ neemt nu Frankrijk de leidersrol in het uitsluiten en ontmenselijken van een gemeenschap. Je vraagt je af wat ze precies denken te bereiken.

Gisteren maakte de gewezen president Sarkozy bekend dat hij Frankrijk weer veilig wil maken door varkensvlees verplicht te stellen en hoofddoeken op universiteiten te verbieden. Dit alles uiteraard om de Franse levensstijl te beschermen. Een levensstijl die doordrenkt is van Arabische invloeden, overigens.

Een levensstijl ook die kennelijk nooit bedreigd wordt door de miljardendeals met de islamitische Golfstaten. Van die Golfstaten moeten we het dus niet hebben. Van onze eigen politici ook niet, die zijn te druk met de bezorgde burgers. Het racisme komt van de staat. We zullen het nu zelf moeten doen. Onze stemmen tellen net zo goed mee. De ‘bezorgde burgers’ hebben te lang zonder tegenstem hun behoefte mogen doen.

Bevrijden
Blijf van onze vrouwen af. Blijf van ons vrouwen af. En een hele grote middelvinger naar al die giftige ‘feministes’ die zogenaamd moslima’s willen bevrijden. Geen zorgen, we redden ons prima te midden van overgeile baarden die ons bedekt willen zien en overgeile witte mannen die aanspraak denken te maken op vrouwenvlees.

Wij hoeven niet bevrijd te worden. Wij zijn het niet die alleen vrijheid propageren voor geestverwanten die precies zo doen en zijn zoals wij. Red jezelf. Va te faire foutre.

Hassnae
info[at]aichaqandisha.nl

4 Reacties op “Touche pas à mes potes

 1. 24 augustus 2016 at 12:14

  Ik ben het helemaal met je eens. Waar bemoeien die mensen zich mee? Een mens mag zich aan het strand begeven zoals hij of zij dat zelf wil. Dat gaat een ander geen fluit aan. Nog geen honderd jaar geleden liepen ‘onze’ vrouwen ook helemaal gekleed het water in. Sommigen zelfs nog onder bescherming van een badkoets. En de mannen hadden een heel badpak aan met korte mouwen eraan en lange pijpen. Zo’n boerkini is een keurige manier om lekker toch het water in te kunnen terwijl je anders aan de kant moet blijven.

  Trouwens; waarom hebben duikers en surfers geen problemen aan het strand en/of in het water? Die dragen toch ook lichaams-bedekkende kleding? En ik was een maandje geleden op een Spaans strand waar moeders hun kinderen volledig gekleed in het water lieten spelen. Met petje of hoedje op. Mag dat dan ook niet meer?
  Het moet ophouden. Varkensvlees verplicht? Waarom in ’s hemelsnaam? Wat draagt dat bij? Wat voegt dat toe? Wie wordt daar ‘beter’ van?

 2. Renee Schoffelen
  24 augustus 2016 at 14:45

  Hoi Hassnae
  Ik ben het van harte met je eens, zoals zo vaak.
  Ik ben overigens ook een feministe, jij denk ik eigenlijk ook wel.
  Het gaat er bij feminisme toch om dat vrouwen zich in alle vrijheid kunnen ontplooien en vrije keuze hebben hoe ze hun leven vorm willen geven. En dat ze dezelfde rechten hebben als mannen. Lijkt me voor iedereen fijner!
  Enfin, deze actie in Frankrijk, ik ben er kotsmisselijk van.

 3. Thérèse van Bakel
  25 augustus 2016 at 08:14

  Goed stuk. Ben er van harte mee eens!

 4. Bart
  25 augustus 2016 at 14:59

  En naaktzwemmen, dat moet ook weer kunnen. Je niet kleden is ook een vrije keuze.