Aicha’s Twaalf: Koos Moerenhout

18136782_10155284586478466_1908632904_n

Het gebeurt ons bij Aicha Qandisha niet vaak dat we een wielrenner te gast hebben die zijn eigen wielertocht heeft. Maak kennis met Koos Moerenhout, voormalig professioneel wielrenner en tegenwoordig actief als coach van de Amerikaanse wielerploeg Axeon Hagens Berman. Wie hem op social media volgt, ziet dat ie daarvoor de hele wereld afreist en anderen jaloers maakt met mooie plaatjes. Op 13 mei is de Koos Moerenhout Classic. Deelnemers kiezen uit afstanden van 85 tot 200 kilometer.

Mijn favoriete filmscène is… Hoewel er veel mooie films zijn ga ik voor Any Given Sunday. En dan met name voor de halftime speech van football coach Al Pacino. “Life is a game of Inches”. Hij weet met zijn speech zijn ploeg op het juiste spoor te zetten. Kippenvel.

Ik wil ooit nog eens naar een plek… Waar ik weer eens kan (scuba) duiken, want dat is weer al veel te lang geleden. Voorkeur voor helder water met een kleurrijk onderwaterleven.

Mijn toilettas is niet compleet zonder… Ik neem liever gewoon alles mee, maar niks is onmisbaar want alles wat in mijn toilettas zit, is te koop.

Mijn ergste miskoop is… Een koffiemachine die ik in Italië had gekocht. Eenmaal in Nederland bleek die hier veel goedkoper te zijn.

Het lekkerste wat ik ooit geproefd heb… Komt ongetwijfeld uit Italiaanse keuken.

Ik was het gelukkigst toen… Ik kan geen specifieke periode noemen, ik probeer van elk moment te genieten, en dat mogen kleine dingen zijn.

Ik heb het meeste spijt… Als ik in een lege zak M&M’s kijk en me zowat misselijk voel.

Ik ben niet bijgelovig… PUNT!

Mijn grootste onhebbelijkheid is… Dat ik grote moeite heb om namen te onthouden.

Ik lieg altijd over… Heb echt geen idee.

Ik kan me niet beheersen als… Ik een zak M&M’s open trek.

Ik zou mijn geliefde dumpen voor… Nah, laat ik daar maar niet aan beginnen.

Majda

majda[at]aichaqandisha.nl