Bakken voor Iedereen

bakken voor iedereen k

Nu de feestdagen naderen, zal menigeen al bezig zijn met de culinaire invulling ervan. Veel aandacht zal gaan naar de hartige gerechten, maar voor wie er een compleet feest van wil maken, biedt Bakken voor Iedereen van patissier Christophe Declercq uitkomst.

bakken voor iedereen cookies

Vorstelijke taarten
Niet dat het boek alleen geschikt is voor feestelijke gelegenheden. Integendeel, je vindt er alle basisrecepten en uitleg voor zoetigheden van klassiek tot modern en van makkelijk tot bewerkelijk. Bij veel van de recepten staan foto’s waarop je precies de verschillende bereidingsfases kunt zien zodat je stap voor stap tot het gewenste resultaat komt.

bakken voor iedereen witte brownie

De geur van versgebakken koekjes
Dat maakt Bakken voor Iedereen ideaal voor zowel beginners als gevorderden die met dit zeer complete boek de beschikking hebben over recepten voor krokante koekjes, macarons, fraaie interpretaties van bekende klassiekers, vorstelijke taarten en spannende desserts en ijsjes.

bakken voor iedereen mojito

Handig voor doordeweekse dagen als je je keuken wilt vullen met de geur van versgebakken koekjes of als je eens de blits wilt maken met een indrukwekkende taart. Kortom, een aanrader voor zoetekauwen die het genot van zelf lekkers maken weten te waarderen en ieder die dat genot wil ontdekken.

bakken voor iedereen gebakje

‘Bakken voor Iedereen’, Lannoo, kun je hier bestellen voor 29,99.

hassnaesignature

hassnae[at]aichaqandisha.nl