Cadeautips voor de allerliefste

moederdag-cadeaus-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Wie eenmaal zuivere moederliefde heeft geproefd weet dat het eigenlijk elke dag moederdag zou moeten zijn. Ik kan het maar bij beter bij die opmerking laten, omdat ik niet anders kan dan lyrisch schrijven over De Moeder. Met haar begint alles, het licht in je leven, de eerste hang naar genegenheid, het gevoel van veiligheid. Zie, ik kan het niet laten. Ik wil maar zeggen: koester die bijzondere vrouw en laat haar weten dat je aan haar denkt en haar waardeert. Niet alleen aanstaande zondag, maar altijd. Om je op weg te helpen delen we vijf tips voor cadeaus die haar op zullen vrolijken.

Blackberry & Bay
Als eerste het Britse Jo Malone London met de heerlijke cologne Blackberry & Bay. Een volle, fruitige geur met braambessen, laurier en cederhout. Een aparte geur met gelaagdheid, warme tonen, niet te zwaar of overdadig en simpelweg lekker.

blackberry-bay-aq

Clarins mascara
Voor moeders die van make-up houden, is deze stijlvolle Supra Volume mascara van Clarins een aanwinst voor de badkamer of tas. Mooi vormgegeven in goud, gladde, strakke lijn, een fijne borstel en een samenstelling die de wimpers niet alleen langer en voller maakt, maar ook verzorgt dankzij de vitamine B5 en de cassia bloemenwas, dat is Chinese kaneel.
clarins-mascara-aq

Rituals geurkaars
Een goede geurkaars geeft sfeer aan de hele ruimte. Rituals heeft een paar mooie, waaronder deze Woody Vanilla: als je de kaars laat branden, vult de kamer zich met de warme, volle geur van houttonen en vanille. De vormgeving is ook fraai, zo met dat robuuste zwart met het goudkleurige zegel. Voor wie van wat lichters houdt, is de zachte Indian Rose geknipt.

rituals-aq

Sweet pebbles
Het Griekse huis Hatziyiannakis ontdekte ik per toeval in De Bijenkorf en was meteen verkocht. De gekleurde dragees zien er aanlokkelijk uit en de vullingen zijn weer eens wat anders dan de bekende hazelnoot of amandel. Hoewel niks ten nadele van amandelen, want die blijven onverminderd lekker. De zakjes die je hier ziet zijn gevuld met gechocolateerde aardbeien en kumquat. Mocht dit te exotisch voor je zijn, ze hebben, naast andere bijzondere smaken, ook ‘gewoon’ gechocolateerde amandelen en stukjes citroen of sinaasappel in chocola.

hatziyiannakis-aq

Sicilië
Een Aicha Qandisha tiplijst is natuurlijk niet compleet zonder kookboek, we hebben gekozen voor Sicilië van Good Cook. Kijk, die kleuren knallen er van af. Mooie sfeerfoto’s, een zomerse uitstraling en bijzondere recepten voor aardse gerechten die het andere, culinaire Italië laten zien.

sicilie-aq

Vijf verschillende cadeaus met voor iedere smaak en ieder budget wat wils. Zo samen als geheel staan ze ook niet mis.

moederdag-cadeaus-hoofd-aq

De Blackberry & Bay kun je hier bestellen. De Clarins mascara vind je hier. De Woody Vanilla tref je hier aan. Sicilië bestel je hier. De sweet pebbles vind je in de Bijenkorf filialen.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “Cadeautips voor de allerliefste