De zon in met Collistar

foto’s © Aicha Qandisha

Het leek er even op dat er geen eind zou komen aan het grauwe, koude, natte weer, maar nu is daar eindelijk de zomerse behaaglijkheid. Wanneer de zon schijnt, lijkt alles lichter, draaglijker, vrolijker. Hoopvoller ook.

Hoe fijn de zon ook is, bescherming is onontbeerlijk. Ik heb het jaren laten versloffen, maar sinds vorig jaar ben ik veel meer secuur met mijn huidbescherming en draag ik elke dag een SPF, want het alternatief is een vermoeide huid die mijn leeftijd verraadt en daar ben ik emotioneel en geestelijk nog niet aan toe.

Zonbescherming dus. Het Italiaanse huis Collistar is het populairste en meest verkochte Italiaanse beautymerk in Italië zelf. Dit jaar pakken ze uit met een grootse collectie aan diverse zonbescherming met speciale filters van het gepatenteerde Smart Sun Protection die, zo legt Collistar uit, zijn
afgestemd op verschillende lichtfrequenties. Op die manier beschermen de producten niet alleen tegen UVA- en UVB-straling, maar ook tegen blauw en infrarood licht. Gele, rode en groene lichtfrequenties worden wel doorgelaten, omdat die juist een positieve invloed op de huid hebben.

Kort gezegd: het goede van de zon wordt doorgelaten, alle rest geblokkeerd. Hier kun je er beknopt wat meer over lezen.

Latte Spray Abbronzante Idratante
Die Smart Sun Protection vind je onder andere in deze Milk Spray voor gezicht en lichaam die de huid beschermt, maar ook helpt bij het kleuren. De structuur van de melk is heel licht en trekt supersnel in de huid in.

De flacons, van deze milk spray, maar ook de andere producten in de zonbeschermingslijn, zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ook weer te recyclen. Je merkt aan veel merken dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en dat daarin geïnvesteerd wordt.

Stick Solare
Ideaal voor onderweg en in de tas is de lichtgewicht Stick Solare voor de gevoelige huid. De stick is handzaam, ruikt lekker en je weet dat je altijd bescherming in de buurt hebt wanneer je die nodig hebt of om bij te werken.

After Sun
Na alle bescherming voor en tijdens het zonnen, verlangt je huid naar wat nazorg. Die komt in de vorm van deze heerlijk romige After Sun Balsem die de huid hydrateert en verzacht. De balsem trekt snel in de huid in, geen plekkerige vingers of huid dus, en de geur is lekker, een tikkeltje fris-kruidig. Door de speciale samenstelling, er zit onder andere plantaardige oliën, aloë vera, glycerol en menthol in, helpt deze after sun om de huid te kalmeren na al het zongeweld.

En het zit in een lekker grote fles van 400ML, dus je komt er de zomer wel mee door.

Dit waren slechts drie producten uit het uitgebreide assortiment. Hier vind je nog veel meer fijns om te ontdekken voor in de zon, maar kijk zeker ook eens bij de andere producten: verzorging voor het gezicht, lichaam, haar, make-up, het is er allemaal en een plezier om te testen.

De Milk Spray vind je hier voor 34,00, de Stick Solare bestel je hier voor 25,00 en de After Sun vind je hier voor 37,00.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl

Een reactie op “De zon in met Collistar