Estée Lauder: Re-Nutriv Eye Cream

estee-lauder-re-nutriv-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Onlangs werden we verrast met een pakketje van Estée Lauder met daarin de Re-Nutriv Ultimate Renewal Nourishing Radiance Eye Cream om voor jullie te bespreken.

De Re-Nutriv lijn werd al in 1956 gelanceerd door Estée Lauder zelf: een exclusieve collectie producten op basis van kostbare ingrediënten. Ze noemde het haar ‘goldmine of beauty’ en ruim zestig jaar na dato is de Re-Nutriv collectie onverminderd populair. Maar Lauder was dan ook een enorme pionier in de beauty-industrie die klantvriendelijkheid en service een nieuwe betekenis gaf en precies wist wat vrouwen wilden, omdat dat niet veel verschilde van wat zij zelf wilde: fijne, effectieve verzorging die je een luxe gevoel geeft.

estee-lauder-re-nutriv-aq-4

Luxe
Met dat luxe gevoel zit het bij Estée Lauder wel goed. De Re-Nutriv Ultimate Renewal Nourishing Radiance Eye Cream (er is ook een Re-Nutriv Ultimate Renewal Nourishing Radiance Cream voor het hele gezicht) is een heel zachte crème met een volle structuur op basis van biologische oliën, waaronder Hawaïaanse kamiripitolie en Koreaanse cameliaolie, en sneeuwlotusextract.

De crème verzacht en voedt de huid rondom de ogen zodat die helder en verzorgd blijft. Als je je huid weleens een tijd niet goed verzorgt of bijvoorbeeld in de hitte niet goed genoeg ingesmeerd hebt, zie je je al snel dat de huid droog wordt en daardoor rimpelig, dof, vermoeid. Nu heb ik daar met mijn gezicht minder snel last van (afkloppen!), maar ik zie het bijvoorbeeld wel aan mijn schenen en handen.

Dan komt een goede verzorging van pas om de droogte weg te nemen, de huid te hydrateren en zacht te maken en houden waardoor die er veel stralender en gezonder uitziet. En dat is dus ook wat deze Re-Nutriv oogcrème doet.

estee-lauder-re-nutriv-aq-2

Het is een fijne crème met een subtiele, zachte geur die snel intrekt en de huid voelbaar en zichtbaar hydrateert. Je hebt maar heel weinig nodig en doordat de crème snel intrekt, heb je geen vervelend plakkerig gevoel en blijft de voelbaar zachte huid over. Ik schreef het al, pure luxe.

De Re-Nutriv Ultimate Renewal Eye Cream kun je hier bestellen voor 111,50 of bij de Douglas voor 95,63. Bij beide webshops krijg je nu een tasje met miniatuurtjes cadeau bij je bestelling.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl