Givenchy Gloss Interdit

givenchy-gloss-interdit-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Lippen die spreken, nog voordat je iets gezegd hebt. Het kan, met de prachtige nieuwe Gloss Interdit Vinyl van Givenchy. Een collectie lip glosses om mee uit je schulp te breken, alle gêne en inhibities van je af te schudden en er gewoon te zíjn en stáán, zonder excuses of verontschuldigingen.

Het chique Givenchy stapt over de eigen ingetogen schaduw en kiest voor een opvallende collectie die het huis nog wat verder op de beauty-kaart zet met humor en een aantal opvallende kleuren waarmee je zeer fraai voor de dag komt. We kregen twee kleuren; strak ontwerp met gebruik van het typische Givenchy leer en een aangename structuur die niet plakkerig is op de lippen.

Gangsta Nude
Allereerst een lieflijke, oud-roze nude lipgloss met de naam Gangsta Nude. Ergens is er niks gangsta aan deze mooie kleur met prachtige glans; de gloss is fijn ingetogen, dus geschikt voor elk moment en ook voor vrouwen die niet willen opvallen. Tegelijk is dat gangsta toepasselijk, want zo onschuldig als deze nude lijkt, zo sexy is die op de lippen. Discreet en verleidelijk, voor lippen die hun prooi verleiden in plaats van in een keer te verslinden.

givenchy-gangsta-nude-aq

Rouge Thriller
Laat dat verslinden maar over aan de Rouge Thriller, een waanzinnige felrode gloss die een enorm sexy wet look en zelfs lak effect aan je lippen geeft. Hier is helemaal niks ingetogen aan. Dit zijn lippen die ‘hier ben ik’ zeggen, en misschien zelfs ‘kus me’. Prachtig rood, knalt van je lippen af. En zelfs als je niet gewend bent heel opvallende kleuren te dragen, zou ik deze toch aanraden, omdat die verrassend mooi is door dat geweldige glanseffect waar het licht op weerkaatst.

givenchy-rouge-thriller-aq

Lippen die spreken, ik begon er al mee. Juist nu. Of je nu kiest voor geen make-up of juist wel, de keuze is vrij en de boodschap die je ermee uitdraagt is puur persoonlijk. Ik vind het wel wat hebben, van die prachtige verleidelijke lippen die tegelijk ongenaakbaar zijn. Jouw lippen, jouw lichaam, jouw regels. Dat elke vrouw die vrijheid maar mag bereiken.

givenchy-gloss-interdit-feminist-aq

Gloss Interdit Vinyl vind je bij de Bijenkorf Amsterdam en kun je online bestellen bij de Douglas, de Gangsta Nude vind je hier voor 31,90 en de Rouge Thriller bestel je hier.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl