Halloween met Rimmel London

rimmel-london-halloween-aq-2

foto’s © Aicha Qandisha

Voor wie in stijl Halloween wil vieren, biedt Rimmel London uitkomst met speciale (en tijdelijke!) tatoeages en make-up om helemaal mee los te gaan. We waren laatst bij de presentatie van deze producten en je kunt het echt zo gek en uitbundig maken als je wilt.

Allereerst heb je de Ink Me stickers: twee velletjes met tattoos in Halloweensfeer, die zijn net zoals de plakplaatjes in kauwgompjes vroeger (nu verraad ik hoe vreselijk oud ik ben), maar dan minder onschuldig: spinnenwebben, vleermuizen, doodshoofden – maar ook rozen voor de meer gevoelige Halloweenvierders.

rimmel-london-halloween-ink-me-aq

Daarnaast zijn er Ink Me pennen: een soort stempels waarmee je bliksemschichten, doodshoofden en sterren op je lichaam en gezicht kunt aanbrengen. Het zijn echt kleine stempeltjes, dus je kunt ermee spelen en er een motief mee maken of gewoon her en der aanbrengen als accent.

rimmel-london-halloween-ink-me-aq-1

Once bitten
Voor de lippen zijn er drie metallic kleuren Ink Me Lip Art Gloss. Hieronder zie je de kleur Wicked Lip, een metallic-blauwe kleur met een glansje.

rimmel-london-halloween-aq-lip-art-1

Mooie, vloeibare lipstick en hoewel ik te braaf ben voor zo’n kleur, moet ik toegeven dat die geweldig staat op de lippen. Dekt heel goed en je lippen zijn meteen niet meer te missen. Perfect voor een avondje uit en voor wie het aandurft ook prima voor overdag, wat mij betreft.

rimmel-london-halloween-aq-lip-art

Daarnaast heb je nog twee kleuren die je hieronder ziet, de rood metallic Once Bitten en de zwarte of misschien meer antraciet-grijze Salem.

rimmel-london-halloween-aq-lip-art-2

Lekkere producten om mee te spelen en experimenteren en ideaal om dit weekend of komende woensdag eens fijn mee te griezelen. Hello Kitty is er in ieder geval al helemaal klaar voor, dus waar wacht je nog op.

De Ink Me producten van Rimmel vind je hier bij de Kruidvat. Zowel de stickers, als de Ink Me pennen als de lipgloss kosten slechts 8,99.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl