Manuel Broekman en Geza Weisz mixen goed. Eerstvolgende Klassenfeest 21 februari ’14 Amsterdam.
Wat je van ver haalt is lekker.
We rekenen op de kracht van de Italiaanse keuken, en de elegantie van de Franse, voor een diner dat de smaakpapillen bespeelt, de lust opwekt, genotsvolle kreuntjes ontlokt en bevredigt zonder ons met het holle-bolle-Gijs gevoel van de stamppot zuurkool met rookworst op te zadelen.
We houden het graag beschaafd.
En lekker.
Maar vooral beschaafd.
Graziano Pelle. Maar dan op een toastje.
Een bruschetta met knoflookolie, pomodori, vers basilicumblad en buffelmozzarella.
Zulke mannen dus.
Als bijdrage aan de Mooie Hollandse Mannen discussie die de afgelopen 48 uur op internet woedt, heb ik een menukaart opgesteld van beschaafde, lekkere mannen, met hier en daar een exotisch tintje.
Mocht je smaak er niet bijstaan, dan kun je ook vragen om Dennis Storm, Egbert-Jan Weeber, Daan Schuurmans, Michiel Huisman en Frederik Brom.
Amuse van t huis:
prikkelt de smaakpapillen
Dave Roelvink
Dave Roelvink is te boeken via Ulla Models (where else?)
Maarten Heijmans in Ramses. Vanaf zaterdag 11 januari Net 2.
Voorgerechten:
ook verkrijgbaar als hoofdgerecht
Manuel Broekman
Geza Weisz
Maarten Heijmans
Mano Bouzamour. Zat naast een groep vrouwen die de noodzaak van een lustpil moesten bespreken. Surrealistisch.
Johan Fretz. Tourt met De Gebroeders Fretz onder andere 5 April Kleine Komedie Amsterdam.
Hoofdgerechten:
veelzijdig, uitgesproken en vullend
Rutger Hauer
Hans Teeuwen
Johan Fretz
Mano Bouzamour
Jesse en Kay van de band Valerius. De Cosmopolitan redacteur die dit heeft geregeld verdient een Giga Kerst Bonus.
Nagerechten:
onweerstaanbaar
Jesse Nambiar
Umberto Tan
Aan tafel!