Joyeux Noël met Bourjois

foto’s © Aicha Qandisha

Er leek even geen eind aan dit jaar te komen, maar hoor, de kerstbellen rinkelen, de kerstliedjes schallen door de luidsprekers, buiten is het guur, binnen is het warm; daar branden de lichtjes en kaarsjes, worden de boodschappen uitgepakt, wordt er in pannen geroerd, worden schalen in ovens geschoven en vullen de feestelijke kookgeuren keukens en kamers. Het is kerst. Kerst 2020. Als er ooit een jaar was om feestelijk af te sluiten en niet alleen de innerlijke mens te verwennen, maar ook jezelf te vertroetelen en mooi te maken, dan toch zeker dit jaar.

Bourjois heeft voor deze kerst een selectie gemaakt uit de eigen make-uplijn voor een feestelijke look waar je alle kanten mee op kunt: ingetogen, opvallend, uitdagend of expressief. Alles kan. Als basis is er de Always Fabulous foundation in de kleur Rose Vanilla en de Always Fabulous concealer in de kleur Vanilla.

Het Palette Sourcils is er speciaal om de wenkbrauwen mee bij te werken, vorm en kleur te geven.

Met de oogschaduwkleuren Choco Latte en Doré Olé van de Little Round Pot maak je een verleidelijke smokey look en de Little Round Put Blush in de kleur Rose Ambré geeft de wangen een mooie gloed. Het schattige kwastje van de blush past precies in het kleine doosje.

Ook voor de ogen zijn deze twee fraaie penselen: met de Liner Feutre maak je makkelijk een winged eyeliner en de Clubbing Kohl Pencil is ideaal voor het betere precisie werk en dunne lijntjes op en rond de ogen.

Als finishing touch is er de Volume Glamour Push Up mascara voor mooie, volle, lange wimpers.

Voor de lippen is er de prachtige Rouge Velvet in de kleur Nude-ist.

En wie feestelijk de dagen door wil brengen is er de knalrode Rouge Velvet Ink voor onweerstaanbaar rode lippen. De naam is heel toepasselijk Rouge à Rêves.

Een complete look is natuurlijk niet volledig zonder fraai verzorgde nagels. In kerstkleuren natuurlijk: de rode Let’s Get Red(y) en de witte Moonshine.

Zo, helemaal klaar voor Kerst! En voor de dagen erna natuurlijk en het nieuwe jaar dat we ingaan, want deze kleuren zijn zowel feestelijk als tijdloos. En voor wie nu denkt ‘Ja, maar Has! Het is al Kerstavond!’ Geen nood, Bourjois is ook bij de Kruidvat verkrijgbaar en dat is, weten we sinds deze laatste lockdown, een essentiële winkel!

Hele fijne feestdagen!

Bourjois kun je onder andere bestellen bij Douglas en het Kruidvat . De Always Fabulous Foundation vind je hier voor 20,24, de Always Fabulous Concealer bestel je hier voor 14,91, het Palette Sourcils vind je hier voor 11,59, de Little Round Pot oogschaduw bestel je hier voor 11,99, de Little Round Pot blush vind je hier voor 11,70, de Liner Feutre vind je hier voor 10,38, de Clubbing Kohl Pencil bestel je hier voor 7,19, de Volume Glamour Up Mascara vind je hier voor 12,77, de Rouge Velvet Nude-ist bestel je hier voor 15,96, de Rouge Velvet Ink vind je hier voor 16,99 en de nagellak vind je hier voor 8,99.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl