La Vie est Belle en Rose

La vie est belle en rose AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Vorig jaar vierde de jonge klassieker van Lancôme, La Vie est Belle, haar tienjarige verjaardag en nu is er weer een nieuwe variant, de vijfde inmiddels, La Vie est Belle en Rose, een bloemigere, lichtere en daardoor ook meer zomerse versie van het populaire origineel met uitgesproken noten van roos en pioenroos -natuurlijk, de naam is niet voor niets gekozen.

La vie est belle en rose AQ 1

Voor wie in de wereld van La Vie est Belle wil duiken, naast de eerste geur is er de keus uit La Vie est Belle Intense, La Vie est Belle L’Absolu de Parfum, La Vie est Belle L’Éclat en La Vie est Belle Florale.

La Vie est Belle en Rose is een eau de toilette, lichter dus dan de eau de parfum van La Vie est Belle. Toen die destijds uitkwam, kreeg ik een fles cadeau van een goede vriend, die heb ik toen met veel plezier gedragen, maar ik moet bekennen dat ik deze nieuwe interpretatie fijner en lekkerder vind, omdat die lichter is. Ik neig de laatste jaren meer naar lichte en bloemige geuren. Zware composities vind ik vaak te bedwelmend.

La vie est belle en rose AQ 2

Een mooie fles, een lekkere en toegankelijke geur en een fraai cadeau voor vrouwen die het leven mooier maken.

La Vie est Belle en Rose bestel je hier dankzij een promotie vanaf 64,25.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl