Lancôme Rénergie & Hydra Zen

Lancôme rénergie multi-lift ultra en hydra zen AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Nu weet ik niet hoe dat voor jullie was, maar de eerste weken van de zelf-isolatie liet ik de uiterlijke verzorging voor wat die was. Aan goed eten geen gebrek, de keuken werd en wordt fanatiek gebruikt, maar al die heerlijke producten en geuren liet ik staan. Thuis opgesloten, geen ziel die je ziet behalve wat willekeurige voorbijgangers tijdens de dagelijkse wandeling of de vervelende types in de supermarkt die geen afstand houden. Dat is toch zo wonderlijk, hoeveel mensen kennelijk vinden dat de anderhalve meter afstand niet voor hen geldt.

Maar ik dwaal af. De uiterlijke verzorging versus de innerlijke. Ik liet mezelf verslonzen. Tot ik mezelf opeens in de spiegel zag met ongeföhnd haar en het welletjes vond. Hoe je eet heeft effect op hoe je je voelt en hoe je jezelf verzorgt (of juist niet) is ook van invloed op je gemoed. Je kunt dus gaan liggen op de bank en langzaam verteren of die levenslust gaande houden en júist lekker koken (dat kwam als vanzelf) en vooral jezelf verzorgen, want je voelt je er meer mens door en niet zo’n uitgewrongen en opgedroogde vaatdoek.

Lancôme rénergie multi-lift ultra en hydra zen 1 AQ

Sindsdien föhn ik mijn haar weer na elke wasbeurt en de verzorging is ook weer opgeschaald. Dat treft, want de laatste keer dat we een Lancôme-avond hadden, kregen we twee gezichtsverzorgingen mee die niet alleen fijn voor de huid zijn, maar ook wat vrolijke voorjaarskleuren toevoegen aan je badkamer.

Rénergie Multi-Lift Ultra
Allereerst de Rénergie Multi-Lift Ultra dagcrème ‘tegen rimpels, meer stevigheid van de huid en een gelijkmatige teint’. Nu koop ik nooit producten om rimpels tegen te gaan, ik beoordeel dagcrèmes altijd op de verzachting die ze bieden en of ze de huid goed hydrateren en dat doet deze Rénergie Multi-Lift Ultra. De crème heeft een volle structuur, is heel subtiel en aangenaam geparfumeerd, trekt snel in en houdt de huid goed verzorgd. Precies wat je van een dagcrème hoopt.

Lancôme rénergie multi-lift ultra AQ

Hydra Zen
De Hydra Zen is, anders dan de Rénergie, juist een heel vloeibare lotion die je doseert via het pompje en die de huid ook weer verzorgt, verzacht en hydrateert. Door de lichte samenstelling van de Hydra Zen licht de huid ook wat op, alsof ie een oppepper krijgt. De lotion trekt supersnel in en is niet plakkerig. Door de lichte structuur is deze Hydra Zen ideaal voor warme dagen.

Lancôme hydra zen AQ

Twee fraaie en heerlijk luxe toevoegingen aan de Lancôme-collectie, deze Rénergie Multi-Lift Ultra en Hydra Zen. Weldadig voor je huid en goed voor je moraal in deze tijd.

Lancôme rénergie multi-lift ultra en hydra zen 2 AQ

De Rénergie Multi-Lift Ultra bestel je hier voor 83,43. De Hydra Zen vind je hier voor 41,71.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl