Lancôme x Chiara Ferragni

lancôme x chiara AQ 0

foto’s © Aicha Qandisha

Lancôme viert de zomer uitbundig met mooie lijnen, een nieuw parfum dat binnenkort gelanceerd wordt én een samenwerking met de Italiaanse blogger en ondernemer Chiara Ferragni. Onder de noemer Lancôme x Chiara Ferragni is er een limited edition make-up collectie uitgebracht die in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij Douglas.

lancôme x chiara AQ

De Lancôme x Chiara Ferragni collectie bestaat uit drie kleuren Mademoiselle Shine lipsticks, drie kleuren L’Absolu Lacquer, een Hynpôse Drama mascara en een Flirting Palette. Wij ontvingen de lipsticks, lip lacquer en het palette en die zijn super feestelijk. Vrolijke, speelse vormgeving in combinatie met de vertrouwde Lancôme kwaliteit.

Independent Woman
De L’Absolu Lacquer zie je hieronder, een vloeibare lipstick met een flink gloss effect. Droogt snel op en houdt de lippen zacht en mooi glanzend. De L’Absolu Lacquer is verkrijgbaar in de kleuren Power Talk, Girl Next Door en Sweet Mom.

lancôme x chiara lipgloss AQ

Het Flirting Palette bevat alles wat je maar nodig kunt hebben: vier lipsticks, vier oogschaduws, een blush, drie highlighters en een gloss, met bijbehorende penseeltjes. Mooi, glanzend roze en de verleidelijke knipoog om het af te maken. De L’Absolu Shine is er in de kleuren Positive Attitude, Kinda Flirty en mijn favoriet Independent Woman, maar eigenlijk kun je met geen van de drie kleuren echt misgrijpen. Ze hebben een sheer effect voor een natuurlijke look en de samenstelling is lekker zacht voor de lippen.

lancôme x chiara AQ 1

Heerlijke collectie voor deze zomer. Beperkt verkrijgbaar dus haast je naar de selecte Douglas vestigingen waar ze de lijn hebben of kijk online bij Douglas, de producten zijn nu met 25% korting.

De Lancôme x Chiara Ferragni L’Absolu Shine lipstick bestel je hier voor 27,15, de L’Absolu Lacquer vind je hier voor 25,25 en het Flirting Palette bestel je hier voor 49,73.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl