Lancôme’s Hypnôse

Lancôme hiver 2019 AQ

foto’s © Aicha Qandisha

Vier je innerlijke Picasso met de Hypnôse-collectie van Lancôme voor dit najaar. Die bevat alles voor verleidelijke, sexy, ingetogen, uitgesproken ogen. Voor een extraverte look of juist ingetogen, voor een jeugdige of juist volwassen uitstraling en alles ertussenin. De Hypnôse collectie bevat drie nieuwe oogschaduw palettes, zes nieuwe kleuren artliner en natuurlijk de bekende Hypnôse mascara.

Artliner
De Hypnôse mascara is een prettige mascara die de wimpers langer maakt en fijntjes krult. De artliner is een ultradun penseeltje dat je in de houder dipt en waarmee je naar smaak en voorkeur een heel dun lijntje kunt trekken of juist dikker. Door de dunne penseel kun je er alle kanten mee op en kun je ook heel precies je ooglid als een mini-canvas gebruiken en naar hartenlust experimenteren.

Lancôme artliner en hypnôse mascara AQ

Hieronder zie je de artliner van dichtbij, in de kleuren Blue Metallic, Black Vinyl, Brown Metallic, Green Metallic, Rose Gold Metallic en Purple Metallic. Zoals de namen al aangeven hebben de kleuren van de artliner een mooi metallic effect.

Lancôme artliner AQ

Hypnôse palette
In dezelfde collectie vind je ook de prachtige oogschaduwpallets, Hypnôse Palette, in drie nieuwe kleuren: Fraîcheur Rosée (ingetogen nude kleuren), de Terre de Sienne (zongebruinde Sahara-achtige kleuren) en de Bleue Hypnôtique (deze knalt er echt uit, zo mooi). Elk palet bevat vijf kleuren die op elkaar zijn afgestemd met op de spiegel precies afgebeeld waar je welke kleur kunt aanbrengen en wat de functie ervan is. Je hebt een basiskleur, de oogschaduw op het ooglid zelf, een hint van licht, een highlighter en een liner in elk setje. De illustratie op de spiegel kun je eraf halen zodat de spiegel overblijft, maar voor wie hulp kan gebruiken, is de illustratie heel handig.

Lancôme hypnôse palettes AQ

Een geweldige collectie voor elke huidskleur, voor iedere gewenste uitstraling, elk moment van de dag en iedere gelegenheid.

Lancôme fall 2019 AQ

Veel dank aan Lancôme voor de producten. De Hypnôse mascara bestel je hier voor 33,50, de artliner vind je hier voor 36,50 en de Hypnôse palette bestel je hier voor 59,50.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl