Les eaux de Chanel: Paris-Deauville

chanel-paris-deauville-3-aq

foto’s © Aicha Qandisha

Drie lievelingssteden van Gabrielle Chanel vormen de inspiratie voor drie frisse geuren, voor vrouwen én mannen, in eau de cologne stijl. Onder de noemer Les Eaux de Chanel brengen Chanel en neus Olivier Polge een ode aan Biarritz, Venetië en Deauville de badplaats waar ze in 1913 haar eerste boutique opende.

chanel-paris-deauville-aq

Paris-Deauville is een frisse geur met citrustonen. Als je je ogen sluit, zie je zo het strand voor je, kinderen die in het zand spelen, vrolijke stemmen die boven de golven uitkomen en ouders die gezeten onder hun parasol toekijken. De warme noten in Deauville komen van patchouli dat de samenstelling ook ronding geeft.

chanel-paris-deauville-1-aq

Les Eaux de Chanel onderscheiden zich nadrukkelijk van beroemde voorgangers als N5 en Coco door de lichte compositie en het frisse karakter. Het zijn geen zware, zwoele geuren waar je spaarzaam mee moet omgaan, deze kun je gerust gul opspuiten zoals ook andere eaux de colognes. Tegelijk ruik je meteen dat het Chanel-geuren zijn, ze zijn anders en toch is de signatuur direct herkenbaar.

chanel-paris-deauville-4-aq

Voor de liefhebbers is er een badlijn met bodylotion en douchegel. Wie de smaak te pakken heeft: Chanel heeft ook een luxe en exclusieve lichaamsolie uitgebracht in vier geuren.

Paris-Deauville bestel je hier 100ml voor 116,00 of kijk bij de Chanel stand in De Bijenkorf.

Hassnae

info[at]aichaqandisha.nl