Lips & Boys

lips & boys compilatie

Ontwerper Tom Ford heeft een box samengesteld van 50 (mini-) lipsticks die in kleur variëren van nude, violet, licht roze, violet tot red met de naam Lips & Boys. De lipsticks dragen namen van mannen die een belangrijke rol in het leven van Ford speelden of spelen.

Van de 50 tinten zijn er 36 geheel nieuw in de collectie. Bovendien wordt beloofd dat de lipsticks, naast kleur, de lippen ook een gezondere aanblik zullen geven omdat er gebruik is gemaakt van Braziliaans murumuru-boter en kamille-olie.

Er is voor een mini formaat gekozen omdat veel vrouwen, volgens Ford, een steeds kleiner formaat handtassen zijn gaan gebruiken. Zo past de lipstick makkelijk bij de smartphone en de sleutelbos.

Ford lips & boys

De lipsticks zijn op 28 november één dag te koop in de webshop van Tom Ford. Vanaf 26 december zijn ze te koop in de Tom Ford winkels en parfumeriezaken. Aicha heeft nu nog niet kunnen achterhalen of de box ook in Nederland te koop zal worden aangeboden. Als je ze echt heel graag wilt hebben moet je even een aantekening maken in je agenda. We houden jullie op de hoogte!

signatuur rebecca

rebecca[at]aichaqandisha.nl