Louboutin: Dancer in a Daydream

louboutinart

De schoenen van Christian Louboutin spreken tot de verbeelding. De rode zool is zijn sexy handtekening. Vrouwen worden altijd een beetje opgewonden als ze zijn ontwerpen in hun handen hebben – zonder ooit die ‘ik ben rijk en dus interessant’ houding te laten varen. Let maar eens op als je naar zijn boetiek gaat: het is een observatie waard.

Of ik Louboutins heb? Ik had ze kunnen hebben, als ik maar eens snel kon beslissen. Tweemaal was ik verliefd en even zo vaak ging een ander ermee aan de haal. Wrede, wrede wereld.

Dat Christian Louboutin minder blas̩ is dan zijn verveeld-rijke client̬le blijkt niet alleen uit zijn ontwerpen Рdie soms nogal uhm, opmerkelijk zijn Рmaar zeker ook uit dit vrolijke filmpje waarin hij wat danspasjes ten beste geeft. Wat een leuke man.

Hassnae

hassnae[at]aichaqandisha.nl