Malin + Goetz

malin and goetz

Voor wie toe is aan aan andere producten of iets nieuws wil uitproberen, het New Yorkse merk Malin + Goetz heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke producten. Misschien ken je het: van die crèmes die je vol enthousiasme uitprobeert, maar die in plaats van je huid te verzachten, juist verder uitdrogen waardoor je er als een vervellende amfibie uit gaat zien.

Familiebedrijf Malin + Goetz werd in 2004 opgericht door Matthew Malin en Andrew Goetz en hun producten zijn geknipt voor mensen met een gevoelige huid.

malin and goetz grapefruit face cleanser

Weldaad voor je haar
Na gebruik van de grapefruit cleanser, een zalig zachte gezichtsreiniger, voelt je huid ook echt zacht en schoon aan. Mijn favoriete Malin + Goetz product is het reinigingsmasker dat echt ontspant en reinigt.

malin and goetz mask

De haarconditioner met koriander is weldadig. Let sowieso op de ingrediënten van hun productlijn: rum, pepermunt, koriander, rozen. Allemaal (nu ja, behalve de rozen) niet voor de hand liggende elementen die de producten nét anders maken. Door sommige conditioners wordt het haar statisch, dat is niet zo met deze fijne conditioner. De shampoo is trouwens ook de moeite waard.

malin and goetz conditioner

Decadentie
De douchegel die je ook als handzeep kunt gebruiken…

malin and goetz rose bodywash

en de stukken zeep, zijn ideaal. De zeep heeft een soort olie-achtig laagje dat niet echt olie-achtig is, maar dat er wel voor zorgt dat-ie heel zacht aanvoelt en je handen niet uitdroogt.

malin and goetz soap

Voor wie in zijn decadentie is doorgeschoten: het cosmeticahuis heeft ook producten voor honden. Uhuh. In New York hebben we het kleine oorspronkelijke winkeltje bezocht waar het allemaal begon. Het merk breidt steeds meer uit en groeit verder. Een aanrader om eens uit te proberen.

hassnaesignature

hassnae[at]aichaqandisha.nl